Γραφειο τελετων '' Μαργαριτα και Αλικη'', '' Σκεφτονται για σας πριν απο σας!'' . :χαχαχα:
δεν μπορώ να σε καταλάβω.δηλαδή το φαντασυ είναι νεράιδες και κοκκινοσκουφιτσες μονο;.πρέπει να δεις πόσο πολύπλοκα είναι τα περισσότερα έργα φαντασίας και σε κανένα από άυτα δεν λύνονται όλα με ένα ξόρκιΧμμμ εμενα γι'αυτο μ'αρεσει το φανταζι, για τον ηρωικο του χαρακτηρα κ την απλοϊκοτητα των θεματων του. Γιατι ολα τα προβληματα μπορουν να λυθουν αν ξερεις το καταλληλο ξορκι, μπορεις να πεταξεις, να φουσκωσεις την εκνευριστικη θεια σου και τα γνωστα λοιπα. Γι'αυτο διαβαζω φανταζι, χαλαρωνει το μυαλοΟταν διαβαζα το πρωτο του Μαρτιν ειχα πεσει σε καταθλιψη, μεχρι κ κριση πανικου κοντεψα να παθω!!!!
Προσωπικα μου το χαλασε το φανταζι ο Μαρτιν...
Από ότι είπε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του, "για τους φίλους μου που φοβούνται μη με χτυπήσει κανένα φορτηγό και δεν προλάβει να ολοκληρωθεί η ιστορία, έχω ήδη μιλήσει με τους παραγωγούς του HBO σε γενικές γραμμές για το τέλος της υπόθεσης και έτσι τουλάχιστον η τηλεοπτική σειρά δεν έχει φόβο να μην ολοκληρωθεί". Τα βιβλία βέβαια είναι άλλο θέμα.Με τους ρυθμούς που γράφει ο Martin και με δεδομένη την ηλικία του , αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για το ποτό , προβλέπω το τελευταίο είτε να μην προλάβει να το γράψει είτε να παραμείνει ημιτελές με τίτλο "Α dream of koliva".
Ας ελπίσουμε να του έχει βάλει χέρι το HBO ώστε να επιταχύνει τους ρυθμούς του , με όσο το δυνατόν βέβαια μικρότερη έκπτωση στην ποιότητα γραφής και στο βάθος της ιστορίας.
Ναι, για μενα το φανταζι ειναι πιο νεανικοεφηβικο ειδος. Ή για να το θεσω πιο σωστα, αυτο το ειδος φανταζι μου αρεσει, κ μπορω να διαβαζω κ σχεδον αποκλειστικα. Το μεγαλιστικο φανταζι δεν με ελκυει κ τοσο...δεν μπορώ να σε καταλάβω.δηλαδή το φαντασυ είναι νεράιδες και κοκκινοσκουφιτσες μονο;.πρέπει να δεις πόσο πολύπλοκα είναι τα περισσότερα έργα φαντασίας και σε κανένα από άυτα δεν λύνονται όλα με ένα ξόρκι
Χαχαχα ωραια το εθεσε παντως!! Δεν εκανε λογο για την ηλικια του κ στην ουσια αυτο που ειπε μπορει να συμβει κ σε εναν 20χρονο συγγραφεα! Μπραβο τουΑπό ότι είπε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του, "για τους φίλους μου που φοβούνται μη με χτυπήσει κανένα φορτηγό και δεν προλάβει να ολοκληρωθεί η ιστορία
Τέτοιους φίλους να'χα και τίποτα άλλο. Συμπόνια, αγωνία για τον συνάνθρωπο κλπ. Φαντάζομαι ότι νοητικά είχε βάλει τη λέξη "φίλους" μέσα σε εισαγωγικά..."για τους φίλους μου που φοβούνται μη με χτυπήσει κανένα φορτηγό και δεν προλάβει να ολοκληρωθεί η ιστορία, έχω ήδη μιλήσει με τους παραγωγούς του HBO σε γενικές γραμμές για το τέλος της υπόθεσης και έτσι τουλάχιστον η τηλεοπτική σειρά δεν έχει φόβο να μην ολοκληρωθεί"
Έλα ντε! Ας ζήσει ο άνθρωπος υγιής μέχρι τα βαθιά του γεράματα κι ας μην τα τελειώσει ποτέ τα ρημαδοβιβλία.Τέτοιους φίλους να'χα και τίποτα άλλο. Συμπόνια, αγωνία για τον συνάνθρωπο κλπ.
αυτός είναι ένας μεγάλος γάλλος ποδοσφαιριστής.έχω κάνει μια παρουσίαση του βιβλίου στη λογοτεχνία φαντασίας στο φόρουμ.επίσης ρίξε μια ματιά στο όνομα του ανέμου του ροθφας(Γραφω τιγκανα στο google κ μου βγαζει ποδοσφαιριστες...)