Πες τα!!!!Πάντως τα συγκεκριμένα βιβλία στα ελληνικά είναι πανάκριβες φτηνιάρικες εκδόσεις με χαρτί τσιγαρόχαρτο και μαλακό εξώφυλλο που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν τόσα πολλά χρήματα
Συμφωνώ απόλυτα! Οι πρώτες εκδόσεις των βιβλίων (1-4) ήταν κάπως καλύτερες (αλλά καθώς ήταν όλες 2τομες ήταν αθροιστικά ακριβότερες) αλλά η επανέκδοση τους λόγω της σειράς ήταν σαν τα Bell με μεγαλύτερο μέγεθος σελίδας και τριπλάσια τιμή. Και καθώς είναι και πολυσέλιδοι τόμοι ουσιαστικά είναι μιας χρίσης. Όταν έπιασα στα χέρια μου τον πρώτο τόμο του πέμπτου βιβλίου απογοητεύτικα πάρα πολύ και να φανταστείς ότι το περίμενα 3 χρόνια. Τον δεύτερο τόμο δεν τον πήρα ακόμα...Πάντως τα συγκεκριμένα βιβλία στα ελληνικά είναι πανάκριβες φτηνιάρικες εκδόσεις με χαρτί τσιγαρόχαρτο και μαλακό εξώφυλλο που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν τόσα πολλά χρήματα
τι σχεση εχει ο μαρτιν με τον αρχοντα θα ηθελα να μου πεις...κατα τη γνωμη μου καμμια...ο μαρτιν ειναι κατι κοντα σε ιστορικο μυθιστορημα...ο αρχοντας ειναι καθαρο φαντασυ και μαλιστα το πιο κλασικο με επιρροες απο σκανδιναυικη μυθολογια...πως αυτα τα συνδυαζεις θα ηθελα να μου πειςΞεκίνησα με τα πρώτα επεισόδια της σειράς πριν κανα 3αρι χρόνια.Αυτό ήταν κόλλησα.Επιτέλους είχαμε μια σειρά στα πρότυπα του Άρχοντα.
τι σχεση εχει ο μαρτιν με τον αρχοντα θα ηθελα να μου πεις...κατα τη γνωμη μου καμμια...ο μαρτιν ειναι κατι κοντα σε ιστορικο μυθιστορημα...ο αρχοντας ειναι καθαρο φαντασυ και μαλιστα το πιο κλασικο με επιρροες απο σκανδιναυικη μυθολογια...πως αυτα τα συνδυαζεις θα ηθελα να μου πεις