@Φάρε, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι η Ιωάννα μας
))

Αναλόγως ποση ώρα την κοίταζες επίμονα εσύ, πρώτα.Κάθομαι απέναντι της βγάζω το κινητό για να κρατήσω σημείωση τον τίτλο κλπ. σαν να κατάλαβε πως κάτι περίεργο ετοίμαζα,κάρφωσε το βλέμμα της πάνω μου για κάμποσα δευτερόλεπτα...Σκιάχτηκα για λίγο ,λέτε να διάβαζε τη σκέψη μου?![]()
Ίσως και να παρασύρθηκα λιγάκι :ε;:Αναλόγως ποση ώρα την κοίταζες επίμονα εσύ, πρώτα.![]()
Eγώ πάλι άκουσα κάποιες άλλες φήμες... είναι -λέει- ένας περίεργος Φραγκισκανός μοναχός που μοιάζει λέει καταπληκτικά -λέει- του Σον (όχι του Σον Πεν... όχι...) του Σον του άλλου... που εδώ πατεί και αλλού βρίσκεται... Περιπλανώμενος Ιουδαίος; Ω, όχι... άλλο βιβλίο αυτό, άλλος ήρωας, άλλο θρήσκευμα... Μα, ας μη φιλοσοφήσουμε τώρα πάνω στο "που" και το "αλλού", να χαρείς...Ιωάννα, κάποιος μου έλεγε τις προάλλες για μια ύποπτη κοπελίτσα που περιφέρεται στο μετρό δήθεν πηγαίνοντας κάπου και κοιτάζει έντονα και παράξενα όσους διαβάζουνε βιβλία.
![]()
Η Ιωάννα κι εγώ είμαστε αυτές; :χαχαχα:Εγώ π.χ. μένω απόξω και απολαμβάνω την 007 και την 008 τρώγοντας πατατάκια!![]()