Το κουλτουριάρης είναι σχετικό. Πάντως και εγώ και πολλά ξαδέρφια μου τον Αρκά λίγο μετά τα 10 μας τον μάθαμε και μας άρεσε.
Που αναφέρεσαι Κόρτο; Μήπως στο "ξυπνάς μέσα μου το ζώο"Το κουλτουριάρης είναι σχετικό.
Καλέ με κάνεις και κοκκινίζωΑυτό που μου φαίνεται να έχει βασικά αλλάξει είναι το είδος κόμιξ που προτιμούν τα πιτσιρίκια. Κερδίζουν όλο και περισσότερο δημοτικότητα τα γιαπωνέζικα κόμιξ, τα manga δηλαδή. (στο φόρουμ αυτό, η Αξία έχει κάνει μια αναλυτικότατη παρουσίαση για τα manga. Αυτή τη φορά έκανα την έρευνά μου!:χεχ:
E! Λίγα τα λόγια σου για τον Σπάιντερμαν! Είμαι Σπαίντερμανιακός εγώ!Καλέ με κάνεις και κοκκινίζω
Όσον αφορά στα μάνγκα έχω την αίσθηση ότι τα διαβάζουν κυρίως τα μεγάλα παιδιά (σαν και του λόγου μου) και όχι τόσο τα πιτσιρίκια που επιλέγουν τα άνιμε. Νομίζω κλασική αξία, ειδικά στα αγόρια, είναι ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν και ο φλωράκος Σπάιντερμαν...
Που να θυμάται κανείς - έχουν περάσει άπειρα χρόνια από τότε!.....Εσείς θυμόσαστε ποιο ήταν το δικό σας; αν μετά ακολούθησε καποια συλλογή από το εν λόγω ''πρώτο'' σας κόμιξ; Μετά φυσικά ήρθαν τα μίκυ μάους και ο Ποπάυ) και το κόμιξ για μένα! Ξεδιπλώστε τις αναμνήσεις σας παιδιά μου
)και πάμε πίσω σε μια εποχή πιο ξέγνοιαστη.