Το φθινόπωρο ήρθε, τα φύλλα πέφτουν μήπως συνανάγνωση;

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει το μυστήριο που αρχίζει και πλανιέται! :φρύδια: Καλά πάει :))))

Last edited:
Ας κάνουμε λοιπόν μια πρόχειρη σούμα!!

1. Πεταλούδα
2. Πίκος Απίκος
3. Αννετούσκα
4. Σαώρη
5. Πρόξενος
6. Αντίβαρο
7. Λήδα
8. Φέργκους
9. Νικόλας Δε Κιντ

Θα συμμετάσχω κ γω. Θα είναι η πρώτη μου επαφή με τον συγκεκριμένο συγγραφέα.
Ενδιαφέρον θέμα κ ελπίζω να με τραβήξει κ έπειτα να διαβάσω όμορφες αναλύσεις από σας καθώς κ να συμμετάσχω σ'αυτες.

Περιμένω λεπτομέρειες για τους κανόνες της συναναγνωσης καθώς θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Δεν υπάρχει πρόβλημα, ο χωρισμός της ύλης γενικότερα γίνεται βάσει κεφαλαίων. Κι όσον αφορά το δικό μας, το βιβλίο του Βήματος με αυτό που κυκλοφορεί τώρα πρέπει να είναι το ίδιο που επανεκδόθηκε (μεταφραστής Δημήτρης Στεφανάκης πρέπει να γράφει και στο δικό σου το βιβλίο).

Last edited:
Παιδιά, νουμεράκι να πάρετε. Γινόμαστε μπούγιο πλάκα πλάκα ε; Τι ωραία!

Τρέλα - Αποτυχία - Νευρική Κατάρρευση, δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
Πώς γίνεται αυτά τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά να μας έλκουν ε; Ελπίζω όχι στην πραγματική ζωή..

Ας κάνω μια νέα σούμα λοιπόν!

1. Πεταλούδα
2. Πίκος Απίκος
3. Αννετούσκα
4. Σαώρη
5. Πρόξενος
6. Αντίβαρο
7. Λήδα
8. Φέργκους
9. Νικόλας Δε Κιντ

10. Έλεν
11. Γκουτζ
12. Σελεφά
13. Λευκή σελίδα
14. Το χω σου λεω
15. Γιαννάκι

Λέω να ξεκινήσουμε Δευτέρα στις 12 Οκτωβρίου. Θα ανοίξω ένα καινούργιο νήμα με των χωρισμό κεφαλαίων και εκεί συζητάμε τα περαιτέρω!
Επίσης για όσους ρωτάν για την έκδοση του Βήματος, να πως πως είναι ολόιδια με αυτή του Καστανιώτη που θα βασιστεί η συνανάγνωση.

@Φαροφύλακας
Φάρε τόσα χρόνια οργανώνουμε συνανγνώσεις, εσύ πότε θα μας τιμήσεις;; :)))):εεε;:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πολύ δύσκολα. Γενικά δεν τα πολυκαταφέρνω στις συναναγνώσεις όπως έχει φανεί, πόσο μάλλον τώρα που πνίγομαι στην δουλειά κι έχω κι έξτρα θέματα να με απασχολούν. Δηλ. ψάχνω την ευκαιρία να καθίσω, να παίξω λίγο slither.io ακούγοντας hangpan, να ησυχάσω :))))

Όμως θα σας παρακολουθώ εδώ. :ναι:

Πώς γίνεται αυτά τα αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά να μας έλκουν ε; Ελπίζω όχι στην πραγματική ζωή..
Στην πραγματική ζωή (μας) συμβαίνουν. Άνθρωποι που πέφτουν και ξανασηκώνονται. Ξεκινούν απ' την αρχή, ξεπερνούν τα όρια τους. Τα χάνουν όλα ή αρκετά, χάνονται ακόμα κι οι ίδιοι. (Για να δούμε ο ήρωάς μας :ματιά:)
Τέτοιοι άνθρωποι ναι, με έλκουν• είναι ενδιαφέροντες, γοητευτικοί και κάποιες φορές παράδειγμα προς μίμηση.

Συνειδητά βέβαια και εκ των προτέρων, κανείς δεν θέλει να του συμβούν.

Μας έλκουν γιατί γνωρίζουμε πως ο δρόμος που οδηγεί στην μεταμόρφωση είναι επίπονος.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.