Το φθινόπωρο ήρθε, τα φύλλα πέφτουν μήπως συνανάγνωση;

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Θα βγεί μια ύλη, κατά την οποία το βιβλίο χωρίζεται σε κομμάτια/μέρη. Συνήθως (και από ο,τι έχω δει) η συν-ανάγνωση διαρκεί περίπου ένα μήνα. Σύμφωνα με αυτά τα μέρη θα πορευόμαστε και θα διαβάζουμε το βιβλίο και έπειτα κάθε Σ/Κ θα συντονιζομαστε για να λέμε τις απόψεις μας και να σχολιάζουμε αυτά τα μέρη.

(Έτσι πως τα έγραψα ούτε εγώ με καταλαβαίνω. Πες "ναι" εσύ.
Και όπως θα έλεγε η Μουτιδου "φίλες και φίλοι των εντελώς και απολύτως φίλων τους μη ξεχάσετε να κάνετε σουσκριμπε" στο μικρό καμπαναριό για να σας έρχονται νέες ειδοποιήσεις. Αλλά επειδή ούτε κανάλι στο υοθτθβε έχουμε ούτε την επιλογή σουσκριμπε, σας έχω δυσάρεστα νέα: το μικρό καμπαναριό θα μείνει χωρίς καμπάνα. Οπότε να βγάλουμε ένα τρίτο μάτι σαν τους Ιλλουμινάτοι, και να έχουμε το νου μας για τη 12η Οκτωβρίου, όπως είπε και ο Νικόλας.)

Καλύτερα δε θα μπορούσα να τα πω @Αντίβαρο :μπράβο::))))
Γενικώς, επειδή έχει ήδη αναφερθεί ότι θα ξεκινήσουμε στις 12 Οκτωβρίου (Δευτέρα), είμαστε σε αναμονή και παρακολουθούμε την ώρα και τη στιγμή που θα δημιουργηθεί καινούριο νήμα με τις λεπτομέρειες της συνανάγνωσης. Διαβάζει ο καθένας μόνος του την "ύλη" μεσοβδόμαδα και το ΣΚ ξετυλίγουμε τις απόψεις μας μέσα στο σχετικό νήμα για τη συγκεκριμένη "ύλη".

Παιδιά, εκτός απροόπτου, υπολογίστε κι εμένα. Εψαχνα ευκαιρία να αρχίσω να ξαναμπαίνω λέσχη και να που ήρθε!

Ακυρο. Μόλις θυμήθηκα ότι έχω μπροστά μου horror week(s), και δεν θέλω να αλλάξω το πρόγραμμα μου 👻🎃
Καλή συνέχεια! :γεια:
Ασ΄τα αυτά. Αν εγώ, ο ορισμός του θριλεράκια (μετά από την Ιζι βέβαια. Τα είδωλα τα αναγνωρίζω και τα σέβομαι), λέω ότι μπορώ να πάρω μέρος, μπορείς κι εσύ.
Σε κανά halloween παρτάκι θα πάμε φέτος?

Εντιτ: Τα κρυμμένα μηνύματα είναι πλέον θολά?:αργκ:

Καινούργιες συμμετοχές, νέα πρόσωπα αλλά και παλιά αγαπημένα!!

1. Πεταλούδα
2. Πίκος Απίκος
3. Αννετούσκα
4. Σαώρη
5. Πρόξενος
6. Αντίβαρο
7. Λήδα
8. Φέργκους
9. Νικόλας Δε Κιντ
10. Έλεν
11. Γκουτζ
12. Σελεφά
13. Λευκή σελίδα
14. Το χω σου λεω
15. Γιαννάκι
16. Τριγωνάκι
17. Ελένητζ
18. Στεπ
19. Μεταλλαγμένη

@Μεταλλαγμένη: Πες τα πες τα Μετ για την Τσίου!!

Last edited:

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Παιδιά, εκτός απροόπτου, υπολογίστε κι εμένα. Εψαχνα ευκαιρία να αρχίσω να ξαναμπαίνω λέσχη και να που ήρθε!

Ασ΄τα αυτά. Αν εγώ, ο ορισμός του θριλεράκια (μετά από την Ιζι βέβαια. Τα είδωλα τα αναγνωρίζω και τα σέβομαι), λέω ότι μπορώ να πάρω μέρος, μπορείς κι εσύ.
Σε κανά halloween παρτάκι θα πάμε φέτος?

Εντιτ: Τα κρυμμένα μηνύματα είναι πλέον θολά?:αργκ:
Ένα παιδίιιιι ήρθε! Πες της τα, καλέ!
Τσίου παιδίμ, έλα εδώ! :αγκαλιά:

Είναι και το spoiler είναι και το inline spoiler, έβαλες το δεύτερο, γι' αυτό. :ρ

μετά από την Ιζι βέβαια. Τα είδωλα τα αναγνωρίζω και τα σέβομαι
:μουάχαχα::αγαπώ: (Ιζι, λείπεις. Να ξες)
Χάνω τώρα, γιατί πότε θα ξαναβρώ πάνω από 3 ατομα της παλιοσειράς σε συναναγνωση; Αυτό είναι σπάνιο, αλλά δυστυχώς ούτε με το πρόγραμμα του spooky October δεν θα ειμαι συνεπής. Έχω σοβαρούς λόγους να αρχίσω να πιστεύω στο κακό μάτι... :)))) (Παρ' όλα αυτά θα γράψω καπου εδώ τη λίστα ανάγνωσης, έτσι να υπάρχει).

Πολυ καλή επιλογή το Χερτσογκ, θα ευχαριστηθείτε αναλύσεις (είναι απαιτητικός—όχι επειδή κουβαλάει στην πλάτη του το ολοκαύτωμα). Προτείνω επίσης το Το θυμα, και το Him with his foot in his mouth, που διαβάζεται σε μια καθησια.
Μάζελ τοβ! :αγκαλιά:

Έχω σοβαρούς λόγους να αρχίσω να πιστεύω στο κακό μάτι... :))))
Πες βαφτιστικό να σε ξεματιάσω. Έχεις στενοχωρήσει κόσμο εδώ πέρα. Πιστεύεις δεν πιστεύεις θα ξεματιαστείς για να ισιώσουν τα προγράμματα.

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.