Κατά πρώτον, χαίρεται και καλώς σας βρήκα!!
Μόλις επέστρεψα - 30 όπως είχα πει - και μπήκα στη λέσχη να δω τι συνέβη κατά τη διάρκεια της απουσίας μου!
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι να πω... Πραγματικά είναι κρίμα να αποσυρθεί το κείμενο της Διατσέντα. Όπως επίσης είναι κρίμα να υπάρχουν μόνο τρεις (και όχι δύο) συμμετοχές. Απ' την άλλη, ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει αν θέλει να συμμετέχει ή όχι κι αν η Διατσέντα λέει πως δεν θέλει να αποσυρθεί το κείμενό της, πιστεύω πως πρέπει κάποιος συντονιστής να διαγράψει την ανάρτησή της και να αρχίσει ψηφοφορία μεταξύ των κειμένων του Αγγελου και του Βαλκάνιου Αγρότη.
Όμως, Διατσέντα, μήπως να το ξανασκεφτείς; Και μήπως θέλεις να μας πεις για ποιο λόγο αποσύρεις τη συμμετοχή σου;
σημ.: επειδή μόλις έριξα μια ματιά και στο νήμα της συγγραφής, και βλέπω πως κι από κει αποσύρεται η Διατσέντα, θα ήθελα να με ενημερώσει, όποιος έχει την ευγενική καλοσύνη, για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αισθάνομαι ότι γίνεται κάτι το οποίο μου διαφεύγει. Ο Λευτέρης μιλά για "ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει επιδημία στη λέσχη". Μη με παρεξηγείτε, δεν πρόκειται για κουτσομπολιό. Αλλά απ' τη στιγμή που είμαι μέλος της λέσχης, θα προτιμούσα να ξέρω τι συμβαίνει και για ποιους λόγους. Αν πάλι αυτό που ζητάω είναι άστοχο, σας ζητώ συγγνώμη.