Ο ήλιος έκαιγε ανελέητα πάνω απο την μικρή πόλη του Τέξας, την Μπάλτς Σπρίνγκς,
την ώρα που ο καουμπόι διάβαινε την είσοδο της συνοδεύοντας το κοπάδι με τα γελάδια που θα παρέδιδε στο ράντσο του ΜακΛαουντ...
Αναθεματισμένη ζέστη,έπρεπε οπωσδήποτε να κανει μια στάση στο σαλούν να βρέξει το λαρύγγι του και το κοπαδι να δροσιστεί στις ποτίστρες με το γάργαρο νερό που υπήρχαν απ'εξω..
Ξεπέζεψε,έβαλε τα γελάδια στη σειρά στις ποτίστρες και μπηκε μέσα στο σαλούν.
5 μπύρες και 8 τεκίλες μετά,το λαρύγγι του είχε δροσιστεί για τα καλά.Πλήρωσε τον μπαρμαν και βγήκε έξω να συνεχίσει τον δρόμο του.
Και τότε είδε!
Ενας μαυροφορεμένος άντρας ντυμένος με ολοσωμη μαύρη στολή,κάπα και μάσκα,είχε ζέψει τα γελάδια του ΜακΛαουντ σε μια βοιδάμαξα και ετοιμαζόταν να φύγει!
-Ακίνητος αγελαδοκλέφτη!Φώναξε ο καουμποι και πήγε να ορμήσει στον μαυροντυμένο άντρα.
-Δεν είμαι κλέφτης,απάντησε ο μαυροφορεμένος.Το όνομα μου είναι Μπάτμαν και είμαι υπερασπιστης του νόμου!Είχα ενα ατύχημα έξω απο την πολη,με επιασε λάστιχο στο μπατμομπιλ και δεν εχω ρεζέρβα,γιαυτο επιτασσω στο όνομα του νόμου αυτα τα γελάδια ώστε να συνεχίσω την καταδίωξη του Τζόκερ!
-Αν ειναι εν ονοματι του νόμου τότε οκ,απάντησε ο καουμποι,μα τι θα πω στον ΜακΛαουντ;
-Μην σε αγχωνει αυτό,ειπε ο Μπατμαν.Θα του πεις οτι μετα απο 5 μπυρες και 8 τεκιλες είδες τον Μπατμαν καβάλα σε μια βοιδαμαξα που σερνανε τα γελάδια του.Θα καταλαβει.Αντίο!
-Ι ι χ α α α α!Αναφώνησε ο Μπατμαν και ξεκινησε αφηνοντας πίσω του ενα πυκνο σύννεφο σκονης..
ΤΕΛΟΣ.