Χαιρετισμός (από έναν αόρατο επισκέπτη)

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Παραμόνευα αρκετό καιρό στα φόρουμ σας και τελικά πήρα βαθιά ανάσα, έκανα κλικ στην επιλογή ''Εγγραφή'' και έγινα επιτέλους μέλος της παρέας σας :)

Τώρα όμως είσαι εδώ με σάρκα και οστά, Βασιλέα Θέοντεν, γιε του Θένγκελ... Καλώς όρισες και κόπιασε...

Ωχ, τι εννοείς; Δεν είναι ωραίο, δε σ' αρέσει; :κλαψ: (όχι κι ότι μου πήρε πολύ ώρα να το σκεφτώ :μουάχαχα: )
Είναι πολύ ωραίο και επιβλητικό :)))) απλά απ' ό,τι καταλαβαίνω απ' τα σχόλια είναι όνομα σε κάποιο βιβλίο το οποίο δεν έχω διαβάσει!

Άρχοντας των δαχτυλιδιών (μάλλον ούτε την ταινία είδες :))

Και γω που την είδα 2 φορες (δεν διάβασα το βιβλίο όμως) με την άνοια που με βαράει χρειάστηκε να γκουγκλάρω για να το θυμηθώ (βρε που τον ξέρω, που τον ξέρω….. :χμχμ: )

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Καλώς ήρθες :)
Βλέπω διαβάζεις Όστεν. Μπορεί να σε ενδιαφέρει η συνανάγνωση της "Πειθούς" που αρχίζει σε λίγες μέρες. Δες εδώ.

Πολυ καλωσηρθες Θεοντεν :))))

Westu Theoden hal!
Ferthu hal! :))))

Καλώς ήρθες :)
Βλέπω διαβάζεις Όστεν. Μπορεί να σε ενδιαφέρει η συνανάγνωση της "Πειθούς" που αρχίζει σε λίγες μέρες. Δες εδώ.
Δυστυχώς το βιβλίο αυτό δεν το έχω. Eξάλλου έχω επίσης την τάση να μην διαβάζω απανωτά δυο βιβλία του ίδιου συγγραφέα ή του ίδιου είδους. Στην προκειμένη περίπτωση δυο Όστεν θα μου έπεφταν βαριές οπότε πάω πάσο και σε ευχαριστώ για την φιλική πρόσκληση (και πρόκληση :)))) )

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.