Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Μιας και είναι οι μέρες τέτοιες και επειδή γενικά αλληλογραφώ αγόρασα καρτ ποστάλ για να στείλω. Μου έμειναν 4 Χριστουγεννιάτικες καρτες και επειδή και τα Χριστουγεννιάτικα γραμματόσημα των ΕΛΤΑ είναι πανέμορφα, αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω Χριστουγεννιάτικες ευχές σε κάρτα. Σκέφτηκα να το έκανα σαν κλήρωση, αλλά δεν ξέρω αν σας αρέσει η ιδέα. Εννοείται το κόστος είναι δικό μου, ούτως ή άλλως για μια κάρτα είναι μηδαμινό. Απλά η μια επειδή είναι χιουμοριστική είναι λίγο «ενηλίκου περιεχομένου» κατά κάποιο τρόπο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου πει. Και μπορεί να γίνει και σελιδοδείκτης!
 
Last edited by a moderator:
Νομίζω πως η Πεταλούδα ξεπέρασε κατά πολύ το Χριστουγεννιάτικη κάρτα, αφού κατάφερε να μου στείλει πόσα όμορφα καλούδια. Νομίζω θέλουμε ένα νήμα Και το δώρο ήταν από.
Ευχαριστώ την @Πεταλούδα και δημοσίως που μέσα στον παροξυσμό των τελευταίων ημερών, μετέτρεψε την προσμονή μου σε γλυκαδα!
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Η αυθόρμητη κίνηση της @Έλεν με τις χριστουγεννιάτικες κάρτες μας έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο αυτή την δύσκολη χρονιά! Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω στο παρόν νήμα γιατί περιμένω άλλη μία κάρτα, που δεν έχει φανεί ακόμα. Ελπίζω να ανεβάσω σύντομα κι άλλη φωτογραφία.

Από την Έλεν παρέλαβα μια γλυκύτατη καρτ ποστάλ! Η χαρά που έκανα ήταν μεγάλη γιατί πρώτη φορά πήρα τέτοιου είδους κάρτα! Μια κάρτα γραμμένη με γυαλιστερό μαρκαδοράκι κι ένα γραμματόσημο πάνω, μια χάρτινη όμορφη σκέψη, που ταξίδεψε χιλιόμετρα και ήρθε να με βρει! Τι περισσότερο θέλει κανείς..

Η κάρτα του @Αντίβαρο πόσο με γύρισε πίσω! Αρωματισμένη με αγαπημένο της άρωμα, ένιωσα, μαζί με τις όμορφες σκέψεις της, να γνωρίζω λίγο ακόμα τον άνθρωπο πίσω από το παρωνύμιο. Και ο παγωτένιος σελιδοδείκτης της, ανυπομονεί να χαρεί καλοκαιρινές διακοπές!

Οι κάρτες, για μένα, είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να πάρει κανείς, γιατί οι όμορφες ευχές τους σε συνοδεύουν πάντα. Η θέση αυτών των δύο είναι πλέον στο χριστουγεννιάτικο κουτί μου και θα ανατρέχω σε αυτές κάθε χρόνο την ίδια εποχή. :αγαπώ:


994
 
@Έλεν, αν και με μικρή (μεγάλη;) καθυστέρηση (έλειπα καιρό από το σπίτι μου και άργησα να την παραλάβω), θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την όμορφη πρωτοβουλία σου. Αυτές οι χειρονομίες ομορφαίνουν τη ζωή μας και είναι πολύτιμες. Εύχομαι η χαρά που μας έδωσες να επανέρχεται σε σένα με μύριους άλλους τρόπους κάθε μέρα. Άντε και του χρόνου με υγεία!
 
Γεια σας ξανά! Άργησα να απαντήσω στο νήμα γιατί έλειψα για λίγο καιρό στην Κύπρο και γυρίσαμε πριν λίγες μέρες.
Έλαβα και εγώ τις κάρτες όλες! Και μαζί και τα τέλεια δώρα της @Πεταλούδα :)
Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές!
Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να το επαναλάβουμε, θα φροντίσω να είμαι και εγώ πιο οργανωμένη και να έχω πιο πολλές κάρτες και ίσως και δωράκια μαζί :)
Αυτή είναι η φωτογραφία με τις κάρτες που παρέλαβα, και τις ευχές που έχουν θα τις έχω για πάντα στην καρδιά μου :)

1031
 
Top