Ψάχνοντας για φορεσιά που να βολεύει για κινητές συσκεύες

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Λοιπόν,
θα θυμάστε που σας είχα απασχολήσει με αυτό εδώ το νήμα, σχετικά με την αναβάθμιση της Λέσχης.

Είχαμε δεχτεί τότε δωρεές και μαζεύτηκαν κάποια χρήματα τα οποία θα χρησιμοποιηθουν για την αναβάθμιση του φόρουμ.

Το θέμα, για την ώρα, είναι τεχνικό. Προς ποια κατεύθυνση να κάνουμε αναβάθμιση.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι πως η Λ δεν εμφανίζεται ωραία σε κινητές συσκευές και σήμερα οι μισοί μπαίνουν από κινητές συσκευές (ταμπλέτες και κινητά).

Οι δρόμοι:

  • Θα μπορούσαμε να κάνουμε αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση του λογισμικού αλλά δυστυχώς, γνωρίζω ελληνικό φόρουμ που το έκανε και το μετάνιωσε πολύ πικρά. Η νέα έκδοση, φιλική για κινητές συσκευές μεν, είχε ένα σωρό άλλα σφάλματα δε.
  • Μια άλλη λύση θα ήταν να μεταβούμε σε διαφορετικό λογισμικό. Αυτό είναι μια ψιλοτιτάνια δουλειά με τα δικά της αρκετά σοβαρά θέματα και προβλήματα.
  • Μια μεσοβέζικη λύση θα ήταν απλά να φορέσουμε μια εμφάνιση στο τρέχον λογισμικό, η οποία να είναι φιλική για κινητές συσκευές. Δυστυχώς, φαίνεται πως η έκδοση του λογισμικού μας δεν έχει την τύχη να έχει να διαλέξει από μια ποικιλία τέτοιων εμφανίσεων και μάλλον υπάρχουν ελάχιστες τέτοιες προσφερόμενες λύσεις.
Αυτό το τελευταίο, πάντως, ίσως μας γλίτωνε (διάβαζε: ίσως με γλίτωνε :ρ) από μεγάλους μπελάδες, πολλές ώρες εργασίας, ιδρώτα κι αβέβαια αποτελέσματα.

Για την ώρα έχω υπόψη μου μόνο μία τέτοια φορεσιά (παίζει να είναι και η μοναδική) και όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει με ταμπλέτα και κινητό αυτό εδώ το δοκιμαστικό φόρουμ.

Δεν μου φαίνεται τόσο ωραίο όσο αυτό που έχουμε τώρα αλλά δώστε του μια ευκαιρία. Κυρίως δείτε αν είναι λειτουργικό για την δουλειά που το θέλουμε. Τα χρώματα μάλλον αλλάζουν και δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν γίνεται να μπει το λογότυπό μας με τον φάρο ως εικόνα, όπως το έχουμε τώρα.

Μας κάνει; Πώς σας φαίνεται;
 

Μπου Ραντλι

Κοινωνός
Το είδα τώρα από το λαπτοπ που μόνιμα χρησιμοποιώ (δεν έχω σταθερή συσκευή, ομοίως ούτε αναβαθμισμένο κινητό). Όπως φαίνεται σε μένα είναι αξιοπρεπές, χειρότερο βεβαίως από αυτό που διαθέτουμε ήδη. Οπωσδήποτε πιο πολύ θα μετρήσει η γνώμη των παιδιών που μπαίνουν μονίμως από κινητά, τάμπλετ κλπ.

Η εργασία που θα φορτωθείς επιπλέον είναι ένα σοβαρό ζήτημα, Ομοίως και η συνεπακόλουθη καθυστέρηση που προκύπτει από το συγκεκριμένο...
 

Βάγγυ

Κοινωνός
Η κινηματογραφική λέσχη είναι διαφορετικό λογισμικό; Γιατί, εκεί, φαίνεται μια χαρά από το κινητό.
 

Κόρτο Μαλτέζε

Μεγάλος Βεζίρης της Βαγδάτης
Συμφωνώ με τον Μπου (το τσέκαρα από το κινητό). Οκ φαίνεται αν και δεν με ενθουσιάζει οπτικά
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Το θέμα είναι για αρχή να προσαρμόζεται πάνω στην κινητή συσκευή. Να σε βοηθάει να επισκευτείς την Λ μέσω κινητού για παράδειγμα. Από εκεί και πέρα θα δω κατά πόσο μπορώ να επέμβω για να το ομορφύνω λιγάκι γιατί, όντως, είναι κάπως ξερό.

@Βάγγυ, ναι η ΚΛ τρέχει σε άλλο λογισμικό.
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Το είδα χθες από τάμπλετ και δεν συγκρίνεται μ' αυτό που έχουμε τώρα. Είναι πολύ πιο βολικό. Βέβαια έχετε δίκιο, το τωρινό είναι πολύ πιο όμορφο.
Η ΚΛ τρέχει άψογα σε κινητά και τάμπλετ.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Πρέπει να βρούμε λύση. Δεν γίνεται το έτος 2017 να μην είμαστε ρισπόνσιβ (όπως το λέμε στην αργκό της Πληροφορικής).

Ομοίως θα περάσω αυτές τις μέρες κι ένα SSL γιατί νομίζω πως κι αυτό αρχίζει να μας επηρεάζει αρνητικά.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Και για να καταλάβει κανείς καλύτερα το πρόβλημα, να μια σύγκριση. Αριστερά η Κινηματογραφική Λέσχη, δεξιά η Λέσχη του Βιβλίου, όπως αυτές εμφανίζονται σε κινητό:

 

Βάγγυ

Κοινωνός
Εγώ αυτό το διάστημα δεν έχω χάι-τεκ κινητό (για ακόμη μία φορά) για να το δω αλλά απ' όσο θυμάμαι, ήταν όντως πολύ άβολο. Σε αντίθεση με την ΚΛ, που εντάξει, φαίνεται και από τη φωτογραφία του Φάρου η μεγάλη διαφορά. :ναι:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Είμαι σε συνεννόηση με κάποιον ειδικό να αναλάβει και να μας κάνει αυτήν την φορεσιά που έχουμε τώρα ρισπόνσιβ.
 
Top