Ψιλή κουβέντα για βιβλία κ.τ.λ.

Επίσης να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται πως υπάρχουν φήμες πως η εν λόγω "τριλογία" the kingkiller chronicle ,θα μεταφερθεί στην οθόνη και μπορεί να γίνει και videogame.

Για μένα είναι επιπλέον λόγος να την αγοράσω . Εδώ είναι η wikipedia https://kingkiller.fandom.com/wiki/The_Kingkiller_Chronicle

Δείτε τι λέει ο συγγραφέας της τριλογίας Kingkiller Chronicle (η οποία κατά πολλούς παρουσιάζει ομοιότητες με το σύμπαν της JK Rowling) για την σειρά Harry Potter.

Κυκλοφορησε το τελευταιο βιβλίο πριν πεθάνει του Φιλιπ Κερ το Μητροπολη. Κανονικό ολοκληρωμενο βιβλίο το είχε παραδωσει στον εκδοτη του προς εκτυπωση λίγο πριν τον θανατο του. Οχι κανενα ξεχασμενο χειρογραφο σε κανα συρταρι κ.λ. τουτεστιν αρπαχτη για τους κληρονομους.

@Έλλη Μ το Σπιτι απο φύλλα θα ξαναεκδοθει τελικά;
η αρχική μου παρόρμηση ειναι να σου πω
μη σώσει
αλλά μιας και ειμαι άνθρωπος που φοράει μπέρε (ασχετο), το ελπίζω, Χριστοψωμε, απο τα βαθη της κακιας θαλασσας.

Αν δεν άκουγα γκρίνιες περί δυσκολίας, αναγκαιότητας ανάγνωσης Σίλμα κλπ το Μπέρεν και Λούθιεν θα είχα αγοράσει ήδη....επιπλέον καθώς μου αρέσει τρομερά και βρίσκω αρκετά ευανάγνωστο το παράρτημα του 'Αρχοντα, ένας λόγος παραπάνω. Λογικά θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα αγοράσω και θα αγοραστεί το 2022.

τις προάλλες επιασα τον εαυτό μου να διαβάζει συνεντευξεις του Εντουάρ Λουί και πηγαινοντας από την μια στην άλλη, τον συμπαθούσα όλο και περισσότερο.

Δεν ετυχε να πάρω κάποιο βιβλίο του, κυριως γιατι περιμενα να κατακατσει ο κουρνιαχτός, όμως, ομολογώ, οτι πολύ μου άρεσε ο λόγος του, αν και φαντάζει ίσως κάπως απόλυτος (ειναι και 30αρης).

Τον εχει διαβασει κανείς; :χμ:

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Είμαι πολύ χαρούμενη καθώς βρήκα τον μαύρο τσελεμεντε που είναι εξαντλημένο σε άψογη κατάσταση. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι διαφορές έχει με τον κόκκινο ή εάν είναι επανέκδοση. Διότι αν δεν είναι θέλω να το αγοράσω κ αυτό.

Κι εγώ μαγειρεύω χρόνια αλλά έχω ξαποστείλει περισσότερους κι απ' τον κορωνοϊό και τα εμβόλια μαζί(είδατε, πιάνω και τα δύο κοινά, και τους υπέρ και τους κατά)

@Μοκαντάσα αλ Σάφερ
Μαγειρεύω πολύ καλά. Δεν το λέω εγώ αλλά οι καλεσμένοι μου καθώς μου αρέσει να κάνω τραπέζια. Από ψητό με πατάτες στο φούρνο μέχρι κ μπανόφι. Μην ξεχνάμε κ τον μουσακά της μαμάς που σαν κ αυτόν δεν υπάρχει πουθενά. Οπότε μήπως να πάρεις κ εσυ κανέναν τσελεμεντε; 😂

Έχω έναν παλιό. Έχω και άλλα βιβλία με συνταγές. Τα ακολουθώ κατά γράμμα, βάζω τα υλικά, τα ψήνω και μόλις βγάζω το φαγητό να το σερβίρω, ο σκύλος μου κλαίει και πάει και κρύβεται κάτω από το κρεβάτι. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου σου λένε μετά...

Τις προάλλες συνάντησα ένα βιβλίο,που μου έκανε το κλικ
πρωτοφανές για μένα να μου κινήσει την περιέργεια μυθιστόρημα και μάλιστα σύγχρονο
είναι το Θράσσα - Η μάγισσα της Θράκης εκδ Κλειδάριθμος της Νάγιας Δαλακούρα,

Διάβασε κανείς το Ένα σκοτεινό δωμάτιο του Παπαχελά?
φαίνεται ενδιαφέρον και σκέφτομαι να το αγοράσω

Δεν το έχω διαβάσει. Έχω ακούσει πολύ καλή κριτική. Εάν θέλεις περισσότερη ανάλυση και ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το βιβλίο δοσμένα από τον ίδιο τον Παπαχελά, δες εδώ:

Έχει διαβάσει κανείς τη Θεωρία των χορδών;
Κυρίως με ενδιαφέρει αν μέσα από το λογοτεχνικό αυτό βιβλίο μπορώ να πάρω μια ιδέα γ τη θεωρία αυτή της Κβαντομηχανικής (;)
(Δεν ξέρω πού ακριβώς ανήκει) :χμ:

@Βάγγυ, στο τελευταίο λοκνταουν μερικοί πάλευαν να μην πνίξουν συγκατοίκους, μερικοί έγραφαν. Και μετά είπαν να μας τρελάνουν.

Άσχετο, όπως είπα στη @Σελεφά, ρίξε μια ματιά στον Michael J. Sullivan - τον θυμήθηκα με το Kickstarter κι αυτόν.

Τώρα μένει μόνο να βρούμε χρόνο για διάβασμα - με τους χορούς, τις ξένες γλώσσες και τα γυμναστήρια, πού να προλάβει ένας xριστιανός (ή μουσουλμάνος, τέλος πάντων, ή και άθρησκος, you get the point).

Το είδα προχθες που λες @Καστάλια στο βιντεάκι που ανέβασε και έπαθα σοκ. Όταν άρχιζε να βγάζει το ένα πάκο σελίδες μετά τον άλλον, δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. :σάλια::πανικός:Πριν πατήσω το βίντεο λέω θα ανακοινώσει ο άνθρωπος ότι δεν του βγαίνουν τα διαγράμματα και οι χρόνοι για το lost metal και σκεφτόμουν «εντάξει έχει κι αυτός τα δίκια του», οπότε καταλαβαίνεις αντίδραση όταν είδα τι πραγματικά παίζει!!!
Τελειώνω τη σκοτεινή ύλη τις προσεχείς μέρες και ξαναπέφτω με τα μούτρα στον φίλτατο, γιατί έχω πολλά ακόμη δικά του, δε θα προλάβω το 2023!!!
Θαρρώ πως μέσα στο κιντλάκι μου, έχω κάποιο δικό του. Θα τον τιμήσω αλλά δεν υπόσχομαι για τώρα στα κοντά, έχω δουλίτσα ακόμη μρ τα υπόλοιπα. :ρ