Του Τζοφρι με τη Μαρτζερυ.
Μαρτύρησα ό,τι ηξερα!Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες!!!!!
Εχει εφαρμόσει τελευταιως κάτι ανάλογο η πολιτεία με αποστολή μεσω boxnow. Παραγγελνεις ό,τι θες, χωρις χρεωση εξοδων αποστολήςνα αγοράσει το ένα βιβλίο που θέλει χωρίς την επιβάρυνση των μεταφορικών.
, αλλά μάλλον δεν εχουν ετσι τα πραγματα.Οι Γερμανοί συγγραφείς (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας) έχουν δωρεάν μεταφορές στην (από την) Πρωτοπορία
(μια άλλη υπόθεση - πρωτοποριακή)
Το αυτό ισχύει και για τους άλλους φίλους μας, τους Αμερικάνους.Οι Γερμανοί συγγραφείς (οι Γερμανοί είναι φίλοι μας) έχουν δωρεάν μεταφορές στην (από την) Πρωτοπορία
(μια άλλη υπόθεση - πρωτοποριακή)
Μα μου άρεσε πολύ αυτό που σκέφτηκες και ηταν κρίμα που δεν επαληθευτηκε!!!καλύτερα έτσι; Άσε ξέρω, θα μου μοστράρεις κανένα βιβλίο άλλου (μη Αρείου) και θα μου ανατρέψεις παντελώς τη θεωρία / υπόθεση.
@ΜιΛάμπρος Αυτο το βιβλίο το πήρα πριν κάνα δυο χρόνια κι εγώ αλλά ακόμα δεν το έχω διαβάσει. Μου είχε φανεί όμως πολύ ενδιαφέρουσα η περίληψη στο οπισθόφυλλο και το αγόρασα χωρίς πολλή σκέψη. Θα'ρθεί η ώρα του κάποια στιγμή, όταν το διαβάσω θα σου πω πώς μου φάνηκε.Με την ευκαιρία, την περασμένη Πέμπτη επισκέφθηκα την Πρωτοπορία και είδα αυτό. Θα προσπαθήσω να το πάρω γιατί μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.
Τα περισσότερα, απ' ό,τι είδα, αν όχι όλα πρέπει να είναι του τελευταίου εξαμήνου και ίσως λιγότερο, κάποια από γνωστούς συγγραφείς, κάποια από γνωστούς εκδοτικούς και πάει λέγοντας. Βιβλία που εκδόθηκαν μες το '22 και άρα είναι στην διετία της ενιαίας τιμής, άρα δεν πάει πιο πάνω από 10% η έκπτωση και ίσως είναι τρόπος να προβληθούν και να αγοραστούν από ανθρώπους που ίσως θέλουν μόνο αυτό το ένα. Και στη Βοήθεια>Αποστολές, λέει για κάρτα στην δωρεάν αποστολή, οπότε εξοφλείται εκ των προτέρων η αγορά.Χαζεύοντας στο site της πρωτοπορίας, έπεσα σε βιβλίο με ένδειξη "Δωρεάν Αποστολή".
Δεν ειναι περίεργο; Δεν θυμαμαι να το εχω ξανασυναντήσει.