Πιθανότατα, εφόσον έχω το omnibus όλων των ιστοριών του Κόναν από Χάουαρντ και επιγόνους.
Αλλά αυτό είναι τόσο 80ιλα που το θέλω μόνο για το εξώφυλλο
Αλλά αυτό είναι τόσο 80ιλα που το θέλω μόνο για το εξώφυλλο

Εγώ λέω να τους δείρουμε, δικηγόρο και ανώμαλο, και να πούμε "Καλέ δεν ήταν ξυλοφόρτωμα, ήταν για έρευνα ώστε να καταλάβουμε πως αντιδράνε διακινητές και σιχάματα δικηγόροι στους πολλαπλούς μώλωπες και κατάγματα"."ήθελε να αναζητήσει πρωτογενές υλικό [...] για να μπορέσει να συγγράψει ένα βιβλίο στο οποίο θα καταγγέλει, θα στιλιτεύει συμπεριφορές σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων".
κι επειδή βλέπω συχνά δηλώσεις για χειροδικίες και λυντσαρίσματα, επιτρέψτε μου να πω, πως ο μόνος τρόπος κι η μόνη οδός είναι αυτή της δικαιοσύνης. Πολλές φορές κατηγορούνται άνθρωποι που τελικά είτε είναι απολύτως αθώοι είτε, έχουν διαφόρων τύπων ελαφρυντικά.Εγώ λέω να τους δείρουμε, δικηγόρο και ανώμαλο, και να πούμε "Καλέ δεν ήταν ξυλοφόρτωμα, ήταν για έρευνα ώστε να καταλάβουμε πως αντιδράνε διακινητές και σιχάματα δικηγόροι στους πολλαπλούς μώλωπες και κατάγματα".
Αυτό που λες μου θύμισε το ντοκιμαντέρ Ποιος σκότωσε τον μικρό Γκρέγκορι;Ο κόσμος κρίνει από έναν τίτλο μιας είδησης, που ακόμη και από λόγια αυτόπτων μαρτύρων να ήταν, είναι απομονωμένα μικρά κομματάκια ενός τεράστιου παζλ του οποίου απλά κανείς μας δεν έχει την εικόνα.