Έχει διαβάσει κάποιος το "Θωμάς ο Σκοτεινός" του Μωρίς Μπλανσό; Τι γνώμη έχετε για την μετάφραση (Εκδόσεις Σμίλη, Δημήτρης Δημητριάδης);
Ναι. (Αργησα να βρω το βιβλίο, μιας και ειχα τη φαεινη ιδεά να αναδιοργανώσω τις βιβλιοθηκες ανα εκδοτικό οικο. Καταπληκτική ιδέα, μπράβο μου.)2. Το "Στόμα γεμάτο χώμα" από τις εκδόσεις Παρασκήνιο περιλαμβάνει τις "ζωγραφίες" (που έχουν η εξαντλημένη έκδοση από τις εκδόσεις Οδυσσέας)
Δεν εχεις δικιο Ελλη οι web τιμες τους ειναι πολυ καλες, πλησιαζουν τις τιμες των δυο γνωστων βιβλιοπωλειων. Σε καποιες περιπτωσεις μαλιστα ειναι ιδιες η και καλυτερες.Επίσης, δεν εκτιμώ ιδιατερως και τις τιμές τους.
Τα public λογικά έχουν διαφορετική τιμή στο web γιατί έχουν και λιγότερα έξοδα ίσως ; Στο κατάστημα εχει την ίδια ακριβώς τιμή που έχουν όλα τα βιβλιοπωλεία ενω στο σάιτ έχει χαμηλότερες. Εγώ από το σάιτ ψωνίζω και έχω γλυτώσει σίγουρα 50€ συνολικά 3 χρόνια που το προτιμώ.Τα public δεν τα χωνεύω γιατί κανουν αυτή την βλακεια να εχουν άλλες τιμες στα μαγαζιά τους και αλλες στο web.
Επίσης δεν έχουν καμια ποικιλία σε τίτλους, τουλάχιστον για κάποιους που ψάχνουμε πέρα από τα κλασικά.