Ξέρει κανείς αν και που μπορώ να βρω τα βιβλία που προκειται να (επαν)εκδοθούν από την Εστία τους προσεχείς μήνες;
Στην πρωτοπορία 10.85. Δεν ξέρω τι το ιδιαίτερο μπορεί να έχει αυτή η έκδοση, ώστε να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα. Πάντως η παλιότερη έκδοση ήταν πιο όμορφη, ήταν τυπωμένη με πράσινα και κόκκινα γράμματα, δηλαδή διαφορετικό χρώμα για κάθε πραγματικότητα.Στο Amazon κοστίζει 35 € (!!!) άκουσον άκουσον, εδώ δεν ξέρω πόσο κάνει.
Ούτε εγώ, ένα ωραίο παραμύθι είναι οκ, αλλά τόσα λεφτά...Δεν ξέρω τι το ιδιαίτερο μπορεί να έχει αυτή η έκδοση, ώστε να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα.
Προφανώς παιδιά πρόκειται για πολυτελή έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και εικονογραφήσεις, κάτι σαν τον εικογραφημένο Χάρι Πότερ που κυκλοφορεί επίσης και μάλιστα ακριβούτσικο. Σίγουρα Το Παραμύθι χωρίς Τέλος θα υπάρχει σε paperback και σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Πάντως είναι υπέροχο βιβλίο, το διάβασα 25 χρονών και ένιωσα παιδί, μην το υποτιμάτε.Ούτε εγώ, ένα ωραίο παραμύθι είναι οκ, αλλά τόσα λεφτά...
Ναι, τελικά αυτό το πολυτελές είναι. Τα απλά τα βρήκα με 15€ και μεταχειρισμένα με 10€Προφανώς παιδιά πρόκειται για πολυτελή έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και εικονογραφήσεις