@Νικόλας Δε Κιντ τι εννοείς αντίγραφο και όχι γνήσιο βιβλίο;
@ΧρυσόστομοςΕχει διαβασει κάποιο αξιότιμο μέλος το "Εκει που τραγουδανε οι καραβιδες" να μας πει καμιά γνώμη (εσενα @Έλλη Μ βλέπω περισσότερο να το έχεις διαβάσει). Παντου βλέπω αποθεωτικες κριτικες. Στο goodreads τα πεντάστερα πεφτουν βροχή και σε συνολο 720.000 αξιολογησεων έχει σκορ το εντυπωσιακότατο 4.49!!
Το αρμαντιλλο/πρόξενος (από το Κάτω από το ηφαίστειο), που σκάβει το ίδιο/ο ίδιος το λάκκο του, με έφερε εδώ για να μου απαντήσω. Μεταφορά είναι η απάντηση. Ήμουν μισοσίγουρη ότι θα κατέληγα στο προφανές, δεν μπορώ να κάνω την έκπληκτη.Καιρό τώρα, για να μη πω χρόνια, ψάχνω αν υπάρχει ειδική ονομασία σε μία τεχνική αφήγησης (?). Έχω μια ιδέα κάτω από ποιά "ομπρέλα" βρίσκεται, και είμαι μισοσίγουρη πως στο τέλος θα καταλήξω στο προφανές, αλλά θέλω να μάθω-ξαναλέω-αν υπάρχει ειδική ονομασία ή όχι.
Ρε συ Σαώρη, τις προαλλες κοιτούσα το νημα, αλλά νόμιζα ότι την ανάρτησή σου την είχα δει σε όνειρο.Δεν μπορώ να θυμηθώ εάν έχουμε σχετικό νήμα, οπότε ας το ρωτήσω εδώ.
Έχει διαβάσει κάποιος το «Χορτοφάγος» της Han Kang; Ή κάποιο δικό της;
Εσύ μου έδωσες την ιδέα, ήθελα μικρό βιβλίο για να παίρνω μαζί μου στην δουλειά (το τούβλο του Φίτσεκ δεν βόλευε).Ρε πότε πρόλαβες; Χεχεχε!
Ναι είχε ενα κάποιο ενδιαφέρον η παρουσίαση στη δημοσίευση που είχα πετύχει και το σκεφτόμουν. Ακόμα δεν έχω πάει να το ξεφυλλίσω σε κάποιο βιβλιοπωλείο. Μέσα στην εβδομάδα θα το τσεκάρω λογικά. Πιδίμ, ευχαριστώ που το θυμήθηκες!![]()