1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας: "Καλοκαίρι και Βιβλίο"

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα


Επίδαυρος, Ιούλιος 2015, Κατάλογος της παράστασης Νέκυια...με τον χαιρετισμό του Ροκουρό Γκενσό Ουμεουάκα, 56ου Μεγάλου Δασκάλου του Θεάτρου Νο...ευτυχής στιγμή του φετεινού καλοκαιριού, όμορφος κατάλογος, όμορφη παράσταση γεμάτη πνευματικότητα...
 
μόνο λίγες μέρες έμειναν... μην κρατάτε τις υπόλοιπες σούπερ ουάου καλοκαιρινές βιβλιοφωτογραφίες σας για την τελευταία στιγμή... :)))
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Ωραία, ας πούμε άλλη μια εβδομάδα.

Νέα ημερομηνία λήξης συμμετοχών η Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου!

Μέχρι στιγμής έχουμε 15 συμμετοχές από 9 συμμετέχοντες.
 

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
1η Σεπτέμβρη...τα κατάφερα...πρώτο μπάνιο...πιθανά και το μοναδικό...αχ...Άντε τώρα να φέρεις το Lower Wessex που τόσο έχεις επιθυμήσει σε μια παραλία κάπου στα νότια προάστια της Αθήνας...

 

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Ευχαριστώ Μεταλλαγμένη!

Προσοχή η πλοκή είναι εκτός θέματος. Αμαρτία ομολογημένη, αμαρτία δεν τη λες.

Παλιά κακή συνήθεια απ’ τα 25 απ’ τον καιρό της φεμινιστικής μου εξέγερσης...η τοποθέτηση δείχνει και την ερωτική σου τάση, δεξιά ή αριστερά ανάλογα, αριστερά αγαπώ τις γυναίκες, δεξιά αγαπώ τους άνδρες, για βάλε...κι εγώ δεν ξέρω πόσα έχω μαζεμένα...το συγκεκριμένο απ΄την Ινδία...αγορασμένο σε παζάρι απ’ το Λονδίνο μαζί με μερικά ακόμα που έχουν και χάντρες...κουδουνίζει στο πέρασμά μου...για να διώχνει τα κακά πνεύματα...χαχαχαχά...σιγά μη βάλω μυαλό!
 
Δεν το ήξερα αυτό Διατσέντα! Δηλαδή, καλά κάνω που το φοράω στο δεξί πόδι :))))

Ανεβάζω κι εγώ τις δικές μου. Θα σας βγουν λίγο τα μάτια βέβαια, γιατί βγήκαν τεράστιες. Είναι από νότια Ισπανία (Ανδαλουσία), που πήγα τον Αύγουστο, Εννοείται ότι οι δικές μας παραλίες είναι μακράν καλύτερες.

1. Ταρίφα, Ατλαντικός Ωκεανός2. Ταρίφα, Μεσόγειος. Στο βάθος-βάθος, η Αφρική.
3. Στο χοστέλ στην Γρανάδα.4. Καντίθ5. Γιβραλτάρ (τυπικά αγγλικό έδαφος, βέβαια)

 

Διατσέντα

Λαίδη Βιβλιοδέτρα
Μεταλλαγμένη, αυτό με την αιώρα...εδώ στην καρδιά μου το’χω...σκάω από ζήλεια...Γιβραλτάρ, η άλλη άκρη της Ευρώπης...ωωωω...σε μακαρίζω! Και του χρόνου!
 
@Μεταλλαγμένη τι όμορφες φωτογραφίες!! Ελπίζω να πέρασες υπέροχα καλό μου! :γιούπι:
 
Τι ωραίες φωτογραφίες βγάλατε ρε παιδιά! Τις έβλεπα και ζήλευα λιγάκι, τα μέρη που πήγατε και τα βιβλία που διαβάσατε, αλλά και εγώ, αμαρτία ομολογημένη...

Ας βάλω και εγώ μια δικιά μου, με το μοναδικό τυπωμένο βιβλίο που διάβασα φέτος, χαχα:(Η αλήθεια είναι ότι πιο συχνά αγνάντευα τη θάλασσα παρά το βιβλίο, αλλά και πάλι, αν δεν το ξεκινούσα εκεί, δε θα το ξεκινούσα ποτέ)
 
@ Μεταλλαγμένη, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα φανταστικά σου πλάνα!!!!!!!

Ο Τσε έμπνευση για το καλοκαίρι, κι εσύ λειτούργησες επαναστατικά!!!

Ωστόσο όλα τα παιδιά έβαλαν το μεράκι τους!!!

@ Καστάλια, φοβερό το ελεφαντάκι!!!
 
Last edited:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :χεχ:
@Καστάλια, τρελαίνομαι για το τατουάζ σου!

Γιβραλτάρ, η άλλη άκρη της Ευρώπης
Διατσέντα μου, κάποιοι λένε για το Γιβραλτάρ, αλλά κανονικά η Ταρίφα είναι το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης. Είναι εμφανές και στον χάρτη :))
 
Μεταλλαγμενη μια και μια η φωτο που ανεβασες μια και μια. Ειχα και γω και αλλες δυστυχως ομως και την παραπανω αλλος την ανεβασε.
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top