23ο Παζάρι Βιβλίου 2019-Πλατεία Κοτζιά

23ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2019


ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019Ανοιχτά καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

200 εκδότες – 500.000 βιβλία – τιμές από 1 €ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ (Σ.ΕΚ.Β.), ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.), ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΟΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Σ.Ε.Β.Α.)Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας) από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης: Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων.


Από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα:

«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ»

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι τρία έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.


Καλούμε όλους τους αναγνώστες να μας επισκεφθούν και να επωφεληθούν, αγοράζοντας αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη!Το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), θα λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, από 18 Ιανουαρίου έως και 10 Φεβρουαρίου 2019.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

(http://sekb.gr/node/568)
 
Πέρασα μια βόλτα χτες. Κατά 99% είναι ίδιο με πέρυσι. Το πιο ενδιαφέρον για μένα ήταν η τοποθέτηση των Πανεπιστημιακών εκδόσεων Κρήτης δίπλα σε κάποια βιβλία για δρυίδιδες, αστρολογικά κλπ :ρ
 
Πηγα κι εγω χθες. Ναι, με αυτο γελαγα κι εγω, Ιππο. :))))
Νομιζω οτι ειχε μεγαλυτερη ποικιλια στις εκδοσεις Ικαρος και Ποταμος. Επισης, μετανοιωσα που δεν αγορασα αυτό, ομως, οταν το πηρα αποφαση, περιμενα ηδη δεκα λεπτα στο ταμειο και ειχα ξεπαγιασει.
 
Ξέχασα να πω πως αν δεν βρείτε κάτι καλό στο παζάρι και θέλετε να πάρετε οπωσδήποτε κάτι(!) στο δίπλα δρόμο (Σοφοκλέους με Αιόλου περίπου) έχει σε ένα πάγκο με μεταχειρισμένα το Τούνελ του Sabato (Αστάρτη) σε μέτρια κατάσταση για 1-2 ευρώ.
 
Πολλά βιβλία και πολλή βαβούρα. Αξίζει όμως κάποιος να πάει μια βόλτα.Καλές τιμές γενικά , αλλά κάποια βιβλία υπάρχουν σε καλύτερες τιμές σε βιβλιοπωλεία.

Εχει αγοράσει κάποιος τα βιβλία του ιουλίου βερν από εκδοσεις καλοκάθη; Τα έχουν στα 3 ευρώ.
 
Δυστυχώς πάλι φέτος λείπουν οι εκδόσεις Ύψιλον, μάλλον τον Μπέκετ που θέλω θα τον πάρω τελικά από βιβλιοπωλείο...
 
Πήγα το Σάββατο για μία γερή βόλτα, μαζί με τη Μεταλλαγμένη και άλλα παιδιά. Κάτσαμε γύρω στις δυόμιση ώρες και τελικά πήρα τα εξής :

"Ο Εμφύλιος Πόλεμος στη Γαλλία" του Καρλ Μαρξ 3€ (από 5,94 σε "Πολιτεία")

"Οι Υφαντές" του Γκέρχαρτ Χάουπτμαν 2€ (από 2,66)

"Εξουσία και Ελευθερία - η συγκρότηση των ΗΠΑ 1776 1789" του Γιάννη Κοκκινάκη 5€ (από 17,51)


 
Εγώ δυστυχώς δεν αγόρασα κάτι γιατί θέλω να κάνω λίγο οικονομία αυτήν την περίοδο. Κατα τ' άλλα απόλαυσα τη γύρα και τους πολλούς τίτλους που δεν απογοήτευσαν και φέτος. Συμφωνώ με Αβερέλ ότι κάποια βιβλία, ελάχιστα βέβαια, είναι σε καλύτερες τιμές σε βιβλιοπωλεία πχ. η σειρά με τις ναυτικές, αεροπορικές και στρατιωτικές γκάφες του Τζέφρι Ρίγκαν, που στον Ποθητό έχει 5 ευρώ το κάθε βιβλίο ενώ στο παζάρι είχε 6,50 ευρώ. Θα τα τσιμπήσω κάποια στιγμή, δεν παίζει.

Επισης, μετανοιωσα που δεν αγορασα αυτό, ομως, οταν το πηρα αποφαση, περιμενα ηδη δεκα λεπτα στο ταμειο και ειχα ξεπαγιασει.
Μην μετανιώνεις καθόλου. Υπάρχει ακόμα στον Ποθητό με 5 ευρώ. Το είχα πάρει πέρσι.
 
Top