Ανακαλυψη!

Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Καταρχας να πω οτι χαρηκα που βρηκα ενα φορουμ που ασχολειται με το μεγαλο μου παθος, τη λογοτεχνια! Ελπιζω η κοινοτητα να ειναι οπως την περιμενω :))
 
Σκροπίδα καλώς όρισες και στη δική μας λέσχη. Είμαι σίγουρος πως θα βρεις εδώ πολλά για το πάθος σου. Σ' ευχαριστούμε και για την πρόταση και είμαι σίγουρος πως με τον ίδιο ενθουσιασμό θα παρουσιάσεις και τη λέσχη μας σε κάποιο άλλο ιστοχώρο :)
 
Μονοκερε ευχαριστω για το καλωσορισμα. Μπορειτε να με λετε και Βαγγελη, καλυτερα ακουγεται απο το επωνυμο μου :) Θα ψαξω μετα το φορουμ να δω που ακριβως συχναζουν ανθρωποι με παρομοια γουστα με τα δικα μου. Ελειπα αρκετα χρονια στο εξωτερικο και δεν ειχα ασχοληθει με διαδικτυακες κοινοτητες πανω στην λογοτεχνια. Μαλλον ηρθε ο καιρος.
 
Παιδια δεν περιμενα τοσο θερμη υποδοχη, μαλλον η λογοτεχνια ειναι πραγματικα πολος ελξης "ανθρωπινων" ανθρωπων :))))
 
Το ερχόμενο Σ/Κ θα γίμει μια μινι -συγκέντρωση μελών στο Μοναστηράκι. Αν είσαι Αθήνα, νά μια ευκαιρία λοιπόν για γνωριμίες.
 
Αθηνα ειμαι, αλλα το επομενο ΣΚ θα ανεβω Σερβια για να φερω τον μικρο Ελλαδα για το Πασχα, ακομα δεν μπορει να ταξιδεψει μονος του ο Διηνεκης μου. Οποτε πολυ πιθανο να δειτε και τον μικρο απο κοντα, μονο προσοχη γιατι δεν αφηνει τιποτα ορθιο!
 
Status
Κλειστό για αναρτήσεις.
Top