Βιντεάκια σχετικά με το βιβλίο και την λογοτεχνία

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
(απομόνωσα το βιντεάκι σου. Πέρα που είναι αληθινά πολύ όμορφο, συσχετίζεται με την θεματολογία μας κι είναι κρίμα να χαθεί όταν πέσει το νήμα με τα εφήμερα. Επίσης, αξίζει να υπάρχει ένα ανεξάρτητο σχετικό νήμα :) )
 
Μπραβο ρε Φαρε και βαριομουν να ψαξω αν υπαρχει σχετικο νημα :). Πολυ ομορφο βιντεακι οντως και μεσα σε 5 λεπτα εχει αναλυσει τα βασικοτερα θεματα που διατρεχουν το εργο του Καφκα.
 
Τέλειο νήμα, δράττομαι και εγώ της ευκαιρίας να μοιραστώ μαζί σας ένα βιντεάκι που πρόσφατα μου έδειξε φίλος. Ο Στίβεν Κινγκ μιλάει για τα ακουστικά βιβλία, και απαριθμεί τους λόγους που και ο ίδιος τα αγαπά τόσο πολύ:

[video=youtube;s4751gb7QpI]https://www.youtube.com/watch?v=s4751gb7QpI&feature=youtu.be[/video]
 
όλες οι διασωθείσες εκπομπές της ερτ στο διαδίκτυο με τίτλο

''Παρασκήνιο''

Την επιχειρηματολογία την αφήνω σε σας.

Ερανιστής,
Άννα
 
Η ιδέα είναι να ανεβάζουμε βιντεάκια (σύντομα κατά προτίμηση γιατί μπορεί ο άλλος να μην έχει δέκα ώρες διαθέσιμες) που έχουν σχέση με την λογοτεχνία, το διάβασμα το βιβλίο. Το να σας παραπέμψω στο να βρείτε και να δείτε ολόκληρη μια αγαπημένη μου σειρά, το "Η Ρωσία του Πίτερ Ουστίνοφ" γιατί μεταξύ άλλων μιλάει και για την κλασική Ρωσική Λογοτεχνία θα ήταν άτοπο. Δεν συμφωνείτε;
 
Α! δεν είχα και ιδέα..νεοσύλλεκτη..Έγινε! Ναι.Είναι ωραιότερο .Και πιο λειτουργικό. Για ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ. :)
 
Νομίζω οτι αυτό το βιντεάκι θα ήταν καλύτερα να μεταφερθεί στο αντίστοιχο νήμα που έχω ανοίξει εδώ και καιρό(μετα την πρωτοβουλία του Φάρου) για να μη γεμίσουμε νήματα που θα αφορούν τα ίδια πράγματα.
 
Top