Ποιo βιβλίο αγόρασες σήμερα;

Τώρα διαβάζω το Λύκο της Στέπας και μ'αρέσει πάρα πολύ!Είναι καταπληκτικό!Θα διαβάσω σίγουρα κι άλλα του Έσσε..
Διάβασε οπωσδήποτε κάποια στιγμή το "Ροσάλντε"! Ο λυρισμός του κειμένου είναι απλά μοναδικός!
 
Είχα πει ότι δεν θα αγόραζα άλλο βιβλίο τον Ιανουάριο αλλά δεν κατάφερα να με ξεγελάσω! :όχισουλέω: Πήγαινα γυρεύοντας βέβαια γιατί κάνοντας βόλτα στο Μοναστηράκι, άρχισα συνειδητά να κατηφορίζω προς Θησείο και μπήκα στο πρώτο παλαιοβιβλιοπωλείο που βρήκα! Χαζεύοντας βρήκα το "Μέλμοθ, ο περιπλανώμενος", του Τσαρλς Ματσουριν, από τις εκδόσεις Ερατώ, το οποίο δεν έχει καμία σχέση σε όγκο με την αντίστοιχη έκδοσή του από τις εκδόσεις Gutenberg (127 σελιδες versus 956). Επειδή όμως πάντα ήμουν περίεργη να πάρω μια γεύση από Μέλμοθ, κι έκανε 3 ευρώ, το τσέπωσα. Ο βιβλιοπώλης μου το πλάσαρε σαν σπάνιο (ενώ τώρα βλέπω ότι στην πρωτοπορία υπάρχει με 6,39) και μόλις του έδωσα τα 3 ευρώ ξαφνιάστηκε κι ξανακοίταξε την τιμή, νομίζοντας ότι ήταν πιο ακριβό. Με μισή καρδιά μου έκοψε την απόδειξη κι έφυγα με το "τελευταίο" για τον μήνα βιβλίο μου.:φιρουλί:
 
παρέλαβα ένα πακέτο με τα:
Jo Nesbo: Η λεοπάρδαλη
Arne Dahl: Πρελούδιο θανάτου
Arnaldur Indridason: Φωνές
Camilla Lackberg: Η γοργόνα
 

Στην υπηρεσία του IRA

Εξομολογήσεις ενός "τρομοκράτη"

Gerry Bradley, Brian Feeney

Εκδόσεις Eurobooks.

Είναι ένας τομέας που έχω παντελή άγνοια...Πιστεύω πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ρίξω μια ματιά στον ΙRA...
 
Αγορασα τα
7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ-του Μπαμπη Τσικληροπουλου, γιατι τον λατρευωωω για την πολιτικοποιημενη ματια του, την απλοτητα κ την καυστικοτητα του λογου του και το αιτημα ανθρωπιας που υπαρχει σε ολα του τα εργα.
ΦΡΑΟΥΣΤ-Ισιδωρος Ζουργος-το πρωτολειό του γιατι θελω να εντρυφησω στο εργο αυτου του αξιολογου πεζογραφου
ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ -ΠΗΡΑΝ ΤΗ...Μαρία Πόθου γιατι το βρηκα σε καλη κατασταση 7 ευρω απο 25 αρχικη τιμη και απο 18 που το προσφερουν Πρωτοπορια κ Πολιτεια.

Επομενοi στοχοi: Eργοστασιο των Μολυβιων της Σωτης Τριανταφυλλου
Απο Ζουργο:Ανεμωλια-Αηδονοπιτα κ Βιος Του Ματιας Αλμοσινο
 
Φαντινα, '' Το Εργοστασιο των Μολυβιων'' και η '' Ανεμωλια'' ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που διαβασα τον περασμενο χρονο, τ' αξιζουν τα λεφτα τους. :πάνω: Οσον αφορα τον Ζουργο, κι εγω θελω να διαβασω τα υπολοιπα βιβλια του ( μεχρι στιγμης την Ανεμωλια και τον Αλμοσινο εχω διαβασει) . Παρα τα καποια ελαττωματα του, μου αρεσει παρα πολυ. :)
 
Μετά από πρόταση δύο μελών, :ευχαριστώ: περιμένω σήμερα Το νησί, Ο κίτρινος πύργος, Κολασμένος χορός του Χάξλεη και το Οι αετοί πεθαίνουν ελεύθεροι του Γιώργου Πουληράκη.
 
Χθες πήρα το Τατιάνα και Αλεξάντερ συνεταιρικά μαζί με τη μαμά μου :)))) Και το μπόιφρεντ μου πήρε τους Νυχτερίτες του Κινγκ . Τον έχω ξεπαραδιάσει νομίζω αλλά δεν φταίω εγώ που επιμένει τόσο :μαναι: Σχεδόν πάντα λέω όχι αλλά κάποιες φορές πρέπει να λέω κι ένα ναι :ρ
 
Ήρθαν μέσω ταχυδρομείου τα "Γυμνή όπως γεννήθηκα: Η ζωή της Μαρίας Αντουανέτας" από την Σένα Τζέτερ Νάσλουντ, εκδόσεις Ωκεανίδα, και το "Ψεύτικο ασανσέρ" από Λέμονι Σνίκετ!! :γιούπι:
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Απέκτησα σήμερα το βιβλίο "Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι" του Τζον Λε Καρέ. Μου άρεσε πολύ η κινηματογραφική μεταφορά του και επίσης ήθελα να διαβάσω και άλλο βιβλίο του Λε Καρέ. Το ένα που έχω διαβάσει είναι ο "Επίμονος κηπουρός", που και επίσης και αυτή είναι μια πολύ καλή μεταφορά στον κινηματογράφο.
 
δεν αγορασα αλλα δανειστηκα απο τη βιβλιοθηκη που ξανανοιξε εδω κ λιγο καιρο στον τοπο μου τη Νανά του Εμιλ Ζολα
 
Καρε του Κινγκ εφτασε σημερα απο Πρωτοπορια, με κατι λιγοτερο απο 30 ευρω

Νεκρωταφιο Ζωων
Κουτζο
Η Ομιχλη
Το Καλεσμα των Τριων (Ο Μαυρος Πυργος 2)
 
Περασα απ την Πολιτεια και αγορασα το "Ο θανατος του Ιβαν Ιλιτς" του Τολστόι. Εκδοσεις Ροες.
Εχω ακουσει πολλα καλα λογια γι αυτο το βιβλιο.
Ειναι αρκετα μικρο, ισως το διαβασω αυριο.
 
Σήμερα βρέθηκα στην "Πρωτοπορία" κι αγόρασα την "Πτώση" του Καμύ (προσφορά εβδομάδας με 1,90 €).

Μετά ανηφόρισα στο "Μεταίχμιο", χάζεψα στο Bazaar και στο τέλος πήρα το "Απόψε δεν Έχουμε Φίλους" της Σοφίας Νικολαίδου (τιμή προσφοράς 5,70 €)
 
Οπως ειπα και στο αλλο νημα, βρηκα επιτελους το "Η συνειδηση του Ζηνωνα" του Ιταλο Σβεβο στο μοναστηρακι.
Ακομα να το πιστεψω αφου δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες για τη βολτα μου εκει, περισσοτερο πηγα να χαζεψω για καμια προσφορα.
Αυριο θα περασω απο την Πολιτεια για το "Ζητειται Ελπις" του Σαμαρακη και για τους επομενους μηνες δε θα κανω αλλες αγορες αφου η στοιβα με τα αδιαβαστα εχει μεγαλωσει υπερβολικα.
Εκτος κι αν βρω κατι ενδιαφερον στο παζαρι βιβλιου που θα γινει σε 10 μερες στην Κοτζια.
 
Top