Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Κορτο οι τελωνες κανανε τα καλυτερα παρτυ με κακοφημες γυναικες και αλκοολ γι αυτο τους ειχαν σε κατωτερη θεση οι Ιουδαιοι επισης χρηματιζοτανε κρυφα ενω ειχαν και σχεσεις με Ρωμαιους για ολα αυτα οι Ιουδαιοι τους μισουν. Ηταν σκανδαλο που ο Ιησους διαλεγει τον Ματθαιο και παει και σπιτι του να φαει σημαινε οτι πηγαινε σε ενα αμαρτωλο σπιτι να συνφαει με ανθρωπους οχι αποδεκτους απο την κοινωνια..
 
Επίσης οι πνευματικοί καλό θα ήταν να ασχολούνται με τα δικά τους και να μην κουνάνε το δάχτυλο στους υπόλοιπους γιατί μου βγαίνει μια τάση για κανιβαλισμό. Επίσης δαιμονίζομαι με την ανουσια τυπολατρία τους.
 
Καλα αυτος ο Κυριακης (βιβλιοπωλειο του Ηρακλειου για τους μη γνωριζοντες) ειναι απιστευτος. Κανει συνεχως υπαιθρια "παζάρια" -ετσι τα τιτλοφορει αυτός- και πουλαει τα βιβλία πιο ακριβα απο οτι τα βρισκεις σε ενα οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο. :εεε;: Σημερα βρεθηκα τυχαια σε ενα και αν και ηξερα περιπου τι θα αντικρισω εριξα μια ματιά. Ενδεικτικα αναφερω κατι παιδικα βιβλία του Τριβιζα απο μια συγκεκριμενη σειρα που ξερω τις τιμες γιατι εχω παρει δυο-τρια της κορης μου, που στα βιβλιοπωλεια κανουν 14 ευρω, σε Πρωτοπορια,πολιτεια 10 ευρω και αυτος το ειχε 16!!! Οτι βιβλιο ειχε ειναι πιο ακριβο απο την αγορα. Ασε που τα εχει τοσα πολλα χρονια και τα εχει βγαλει σε τοσα πολλα παζαρια αφου δεν πωλουνται (λογικό), που τα εξωφυλλα τους ειναι φθαρμενα απο τον ηλιο.

Υ.Γ. Sorry σε λαθος νημα εγραφα. Νομιζα οτι ημουν στα εφημερα. Οποιος μπορεί ας το μετακινησει.
 
Last edited:
Μπέιζιλ ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση!!! Αφού οι πνευματικοί είναι λοιπόν κατά βάση οικογενειάρχες, θα περίμενε κανείς οι συμβουλές τους να είναι πιο προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα!!!

Όπως και σε όλες τις ιδεολογίες (η κάθε θρησκεία είναι και ιδεολογία) πρέπει το δόγμα να ερμηνεύεται δημιουργικά, αλλιώς η θρησκεία αυτή χάνει τις σύγχρονες αντιλήψεις και καταντά περισσότερο συνήθεια παρά ζωντανή πίστη...
 
Χρυσόστομε μπορείς να κρατήσεις εδώ την ανάρτησή σου. Δεν βλέπω λόγο να την μετακινήσεις, απλώς συμπλήρωσε: Δεν μ'αρέσει ο Κυριακής. (Ε; καλά δεν τα λέω; )
 
χαχαχα...Πολυ σωστα Τσιου. Αυτο σημαινει επαγωγικη λογική!

Τι εγινε ρε παιδια; Πως το εκανα αυτό να αναρτηθει δυο φορες; Παρακαλω διαγραψτε το ενα.
 
Last edited:
Όχι μια χαρά είναι, ποτέ στο παρελθόν δεν άκουσα το "πολύ σωστά, Τσίου" δύο φορές μέσα σε 5 λεπτά. Θα κάνω πως η δεύτερη ανάρτηση είναι από κάποιον άλλον για να μου ανέβει το εγώ.
Μ'αρέσουν οι φράουλες. Πολύ. Αχλάδια, φράουλες, σαγκουίνια και πεπόνι είναι φρούτα που τσακίζω σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν σταματάω ούτε κι όταν νιώθω ότι είμαι έτοιμη να σκάσω.
Δεν μ'αρέσει το λευκό κρασί. Μ'αρέσει μόνο όπως το σερβίριζε η γιαγιά μου, με μία φέτα μήλο μέσα στο ποτήρι και κανέλα.
 
Επειδή το συζητάμε τώρα με τον αδερφό μου, προτιμάμε να πάμε με τα πόδια στο χωριό του μπαμπά παρα να πρέπει να υποστούμε την κοινωνική συναναστροφή με τους συγγενείς στην γενέτειρα της μαμάς (είναι το απαραίτητο πέρασμα δυστυχώς). Ναι δεν μας αρέσει. Γιατι να μην λέγονται οι διακοπές της Άνοιξης και οχι του Πάσχα ?? Δεν μου αρέσει το Πάσχα γιατι δεν πιστεύω και αυτή η φρενίτιδα που τους πιάνει όλους μου τσακίζει το νευρικό σύστημα.

Τσίου η γιαγιά πολύ μερακλού μου φαίνεται. Εμένα μου αρέσει το ροζέ και σαγκρία.
 
Ωχ, κατάλαβα για ποιο απαραίτητο πέρασμα λες, έκανα ανακαταμετάδοση στο αγόρι και δεν του ήρεσε αυτό (:μουάχαχα:x10).
Ναι, η γλυκιά μου, μου έμοιασε :))))
 
Αμα ακούσεις τι λέει το στόμα του αδερφού μου, θα πέσεις κάτω απο τα γέλια. Πέρασμπα aka οι επισκέψεις των παθών ή κάπως έτσι.
 
Μπου και Στιλλ ιλλ είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέτε, όμως μάλλον δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δούμε κάπως διεξοδικά εδώ. Εγώ τουλάχιστον δεν την έχω. Τώρα μάλιστα που βρήκα, επιτέλους, λίγο χρόνο και ξεκίνησα τη «Σοφίτα»! :ναι: Και για να είμαι συνεπής στο νήμα...μου αρέσει! ;)
Θα συμφωνήσουμε ωστόσο, νομίζω, ότι κάθε χώρος έχει ανθρώπους κάθε λογής. Απλώς συμβαίνει οι τενεκέδες να κάνουν περισσότερο θόρυβο. Φυσικός νόμος.
 
Λοιπόν αυτό με τους τενεκέδες το είχε πει κάποια στιγμή (προ αμνημονεύτων..) ο λατρεμένος μου καθηγητής Γλώσσας στην Β' Λυκείου. Κάναμε φασαρία στην τάξη, γυρνάει προς το μέρος που κάθονταν τα αγόρια και είχε πει το εξής προσβλητικό "οι τενεκέδες κάνουν πιο πολύ θόρυβο όταν είναι άδειοι". Είχα μείνει έκπληκτη να επεξεργάζομαι τί είπε ο Θεός αλλά πάλι.. μεγάλη προσβολή και υποτίμηση για τους μαθητές του που μέχρι σήμερα βέβαια αμφιβάλλω αν κατάλαβαν τι είχε πει.
 
Μ'αρέσει ο αδερφός της Στιλλ που είναι φαρμάκι σαν την αδερφούλα του.
Μ'αρέσει ο κύριος που πουλάει κουλούρια στην Κατεχάκη (στάση μετρό). Πολύ ευγενικός, μου έφτιαξε την μέρα :)
 
Μου αρεσουν οι εκθέσεις πασχαλινών λαμπάδων , η ποικιλία που υπαρχει! Φετος βρηκα λαμπάδα σάρα κέη
 
2. Όλοι αυτοί που προσεύχονται λέγοντας "Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών, ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών"... λοιπόν αν συγχωρηθούν στον ίδιο βαθμό που συγχωρούν την έχουν βαμμένη...
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά, αλλά νομίζω πως το «ως και ημείς» το απέδωσες ως: «στον βαθμό που και εμείς». Αλλά η ερμηνεία είναι «διότι και εμείς» και όχι «όπως και εμείς» με την «ποσοτική» έννοια.
 
Περίπου. Λένε λοιπον συγχωρεσε μας όπως συγχωρουμε. Αφού δεν συγχωρουν καθόλου, αν συγχωρεθουν όπως συγχωρουν την γαμησαν...
 
Μ' αρεσουν πολύ αυτα τα ντοματίνια-βελανίδια, το μαρούλι iceberg και το cottage cheese. Και όλα μαζί και χώρια. Επισης, μ' αρεσουν τα μανιτάρια πολύ. Τα λευκά, δε, τα προτιμώ ωμα. :ναι:
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Εγώ πάλι, Έλλη μου, ποτέ δεν κατάλαβα τι συμβαίνει με τα μανιτάρια και γιατί τα τρώει ο κόσμος πέρα απ' τη διατροφική τους αξία. Αφού δεν έχουν γεύση!
 
Ίζι, δυστυχώς έχουν γεύση και την βρίσκω απαίσια, σε αντίθεση με τον φίλο μου, που κρίνοντας απ'τις δια(Σ)τροφικές του συνήθειες πρέπει να είναι η ανδρική εκδοχή της Έλλης :))))
 
Top