Και το δώρο ήταν βιβλίο!

Μου χάρισαν Τα Σταφύλια της Οργής του Στάινμπεκ και είμαι πολύ χαρούμενη! Πάντα ήθελα να το διαβάσω!
 
Mου έκαναν δώρο το Middlemarch της George Eliot, σε μια πολύ όμορφη έκδοση από τον Ίνδικτο. Το ήθελα καιρό τώρα :γιούπι:
 
Μου χάρισαν σήμερα το Ποιος σκότωσε τον Ακρόυντ της Αγκάθα Κρίστι! Το ήθελα πολύ και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά, είναι εξαντλημένο εδώ και καιρό.

Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα λαγωνικό σαν τον Σάντσο...
 
Μου χάρισαν σήμερα το Ποιος σκότωσε τον Ακρόυντ της Αγκάθα Κρίστι! Το ήθελα πολύ και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά, είναι εξαντλημένο εδώ και καιρό.

Βέβαια, αυτά είναι ψιλά γράμματα για ένα λαγωνικό σαν τον Σάντσο...
Αν διάβαζα τώρα το Όνομα του Ρόδου θα ήξερα από πριν ποιος θα έβρισκε τελικά τον 2ο τόμο της Ποιητικής του Αριστοτέλη. Ναι, κυρίες και κύριοι, θα γινόταν ακόμα και ήρωας μυθιστορήματος για να ανακαλύψει ένα βιβλίο!
 
Θα αντιστρεψω το τοπικ για λίγο μιας και σκέφτομαι να κάνω δώρο σε μια πρωην φιλη που κυριολεκτικά με πισωμαχαιροσε. Υπάρχει κάτι που να είναι ο ορισμός αυτής της κινησης;
 
Η περιγραφη απο το οπισθοφυλλο μου θυμιζει teen movie. Εχω ενα ηθικο διλημμα για το αν θα της το κανω δωρο (ή καποιο αλλο αν προκυψει). Ευχαριστω πολυ Ιζι
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Μα ναι, ανήκει στη νεανική λογοτεχνία. Βασικά αστειεύτηκα :)
 
Μα αφου η πραξη της ηταν παιδιαστικη. Σε αυτο ταιριαζει μαζι με μια δοση ειρωνειας που ειναι απαραιτητη σε τετοιες περιπτωσεις. Η βαρυτητα της πραξης της ομως ηταν ακρως σημαντικη.
 
Ποτέ δεν μου έχουν κάνει δώρο βιβλίο. Ίσως γιατί ποτέ δεν ζήταγα ίσως γιατί συγγενείς-φίλοι δεν ήταν αναγνώστες. Ψέματα, μια φορά που έκαναν δώρο αυτά τα βιβλιαράκια της Modern Times με την εξέλιξη των τεχνολογικών τομέων. Συγκεκριμένα, είχαν λάβει αυτό για τα αεροπλάνα, επειδή ήταν αεροπόρος ο μπαμπάς φίλου που το δώσε. Μη τα πολυλογώ το έδωσα στην εκκλησία γιατί δεν είναι κάτι που θα διαβάσω πάλι στη ζωή μου. Τώρα, κάτι παιδικά-εφηβικά τα έχω ακόμα όμως κάποια όπως ο Τριγονοψαρούλης πάνε επίσης για Εκκλησία. Νιώθω ότι ωριμάζω και πια έχω κατασταλάξει - όσο το δυνατόν γίνεται - σε τι είδη βιβλίων θέλω να διαβάζω.
 
Να ευχαριστησω τον φίλο Χόλντεν για το βιβλιο του Παυλου Ματεση ''πάντα καλά''. Χολντεν σε ευχαριστω πολύ:ευχαριστώ:είναι αρκετα μεγάλο και είναι και αισθηματικο:)
 
Παιδια μου καναν δωρο το ''στο μεγαλο κρεβάτι της σοου-μπιζ'' της κατερινας μανανεδάκη:)))δεν είναι του στυλ μου, αλλα εχει πιπεράτες λεπτομέρειες
 
Ποτέ δεν μου έκαναν δώρο κάποιο βιβλίο που να μου αρέσει. Και γενικά σαν δώρο δεν μου αρέσουν τα βιβλία γιατί είμαι περίεργη. Θέλω τα βιβλία να τα διαλέγω μόνη μου. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως θα ήμουν ευχαριστημένη με ποιητικές συλλογές νέων ποιητών (έτσι ώστε να μου έχει "ξεφύγει" κάποιος) και θεατρικά έργα (αν είναι κάποιο που δεν έχω διαβάσει, καθώς η βιβλιοθήκη μου πριν λίγα χρόνια είχε 100 βιβλία "Ρωμαίος και Ιουλιέτα")...
 
Μου έκαναν δώρο τις Περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των Θαυμάτων του Lewis Carroll, σε μετάφραση Κουμανταρέα και εικονογράφηση Andrea Pat. Πολύ όμορφη έκδοση!
 
Απέκτησα την Παρασκευή το "Αντεπίθεση του Μαρξισμού" του Ανδρέα Σκαμπαρδώνη,δώρο των κουμπάρων για τα γενέθλια μου.Λίγο καθυστερημένα βέβαια,αλλά όταν ο ένας είναι στην Αθήνα κι ο άλλος στην Καβάλα...
 
Έλαβα πριν λίγες μέρες ως δώρο (μέσω διαγωνισμού) από την υπέροχη Ζάκυνθο και με προσωπική αφιέρωση το βιβλίο του Στέφανου Λίβου ''Όσα χωράει μια στιγμή'' :))
 
Εμένα η φίλη μου στα γενέθλιά μου,μου έκανε δώρο το βιβλίο ''Ταχυδρομείο'' του Τσαρλς Μπουκοβσκι.Συζητούσαμε γενικά για βιβλία κ έτσι ήξερε τα γούστα μου.Με την ευχή να κάνω τη δική μου βιβλιοθήκη :D
 
Top