Βιβλιονέα

Αυτό που σε λέω σίγουρα ισχύει.
Πρέπει να ήταν κάποια ειδική έκδοση, όπως συνηθιζόταν τότε με ειδικά περιοδικά και χόμπι τότε.
Γιατί θυμάμαι ότι δεν είχα πάει σε βιβλιοπωλείο στην πόλη που ήμουν τότε.
Σίγουρα το είχα πάρει από περίπτερο ή κατάστημα τύπου/ψιλικατζίδικο, το πρώτο και δεύτερο και το Dune σε βιπερ (με εξαιρετικά κίτρινο εξώφυλλο).

BTW: Οι άτιμοι ούτε τα εξώφυλλα δεν άλλαξαν, τα ίδια σε όλα τα βιβλία...
 
Κυκλοφόρησαν, από Gutenberg, δύο βιβλία που σίγουρα θα αγοράσω. Ο Επιβάτης του Cormac McCarthy, ο οποίος είχε να βγάλει βιβλίο 16 ολόκληρα χρόνια (Ο Δρόμος το τελευταίο του) και μια συλλογή ποιημάτων του ρομαντικού ποιητή John Keats.

 
Για όποιον ενδιαφέρεται θα βγει Η Άνοδος του Δράκου του Μάρτιν.
Άαααρε δεν πρόλαβε να εκδοθεί στο εξωτερικό και τσούπ να σου και η ελληνική μετάφραση...
και άλλες ιστορίες περιμένουν χρόοονια για να εκδοθούν... εε! και να γραφτούν...
Το χαλάκι πάντως τα σπάει...:αγαπώ:
1214
 
Για όποιον ενδιαφέρεται θα βγει Η Άνοδος του Δράκου του Μάρτιν.
Άαααρε δεν πρόλαβε να εκδοθεί στο εξωτερικό και τσούπ να σου και η ελληνική μετάφραση...
και άλλες ιστορίες περιμένουν χρόοονια για να εκδοθούν... εε! και να γραφτούν...
Το χαλάκι πάντως τα σπάει...:αγαπώ:
View attachment 1214
Καταρχάς, νόμιζα ότι ο Anubis το έκλεισε το μαγαζί αρκετά χρόνια πριν.
Ζουν ακόμη; Ή είναι το franchise και άλλοι αφεντικοί;

Πάντως για να δεις τι περιέχει, καλύτερα εδώ που έχει και κάποιες σελίδες από το εσωτερικό:
αμαζον μπουκς


Όσον αφορά το βιβλίο εικονογραφημένων, είναι προφανές ότι ο μπαρμπά-Μάρτιν ασχολείται με κυριολεκτικά οτιδήποτε εκτός από το να βγάλει το winds of winter.
Βέβαια τον καταλαβαίνω, επειδή ήταν προφανές ότι ξέμεινε από ιδέες (η τριλογία δεν γίνεται επταλογία με business plan δυστυχώς) και δεν ξέρει τι να κάμει με την κύρια ιστορία/πρωταγωνιστές.
Κάτι που φαίνεται και στα feast of crows/dance of dragons.
Το να τελειώσει την ιστορία, μάλλον απίθανο το κόβω.

Το χαλί είναι κάπως. Βέβαια μόνο χαλί δεν θα είναι αφού το κόβω οι περισσότεροι να το κρεμάσουν στους τοίχους σαν τα κιλίμια που είχαν οι γιαγιάδες στο τοίχο πάνω από το κρεβάτι...
 
Α! δε σκοπεύω να το αγοράσω. Σιγά μη σπαταλήσω χρήματα για μια ιστορία που έχει ξαναπεί απλά είναι με περισσότερες λεπτομέρειες.
Από όσο θυμάμαι ακόμα δεν μπήκε στις πανελλήνιες η δυναστεία των Ταργκάρυεν... ε! και έχει χρόνια που έδωσα... οπότε...

Αλλά το χαλάκι μου άρεσε.... Νόμιζα έλεγες αυτό το κιλίμι που ήταν κλασικό σχέδιο. Το είχε και η μαμά μου.
Επανάσταση έκανα να το κατεβάσει αλλά τίποτα.
Τελικά ζωγράφησα έναν πίνακα στις ίδιες διαστάσεις με το χαλί και δεν είχε επιλογή,
Ήταν ή το χαλί ή η κορούλα της. :))))
1215
 
Επανακυκλοφορησε (επιτελους!) το "Ιστοριες απο την Κολυμα" απο τις εκδοσεις Αγρα. Με αρχικη τιμή στα 52 ευρω!! Οκ είναι 1600 σελ. αλλά και 52 ευρω; Τσιμπημενη η τιμή του. Απορια #1. Πως τα καταφερανε 1600 σελιδες και τις βολεψανε σε εναν τομο; Προφανως θα είναι πολυ λεπτο το χαρτι. Απορία #2. Τι τσιμεντολιθο εγραψε ο ανθρωπος;
 
:όχισουλέω:
Η τιμη του οταν κυκλοφόρησε απο τις εκδοσεις Ινδικτος η τιμη ηταν πολυ χαμηλοτερη.
 
Όταν το είδα τις προάλλες στην Πρωτοπορία ξενέρωσα.. Ήθελα να το αγοράσω αλλά η τιμή του μου κλωτσάει πολύ.. :( Επίσης παρόλο που είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα (κάποια από Gutenberg μου έχουν φανεί ασήκωτα) και όντως οι σελίδες του είναι είναι από πολύ λεπτό χαρτί.
 
Κι ο ΜΟντεκρίστο, οταν κυκλοφορησε, τόσα χρήματα δεν έκανε, σε καμία απο τις δυο εκδόσεις.

Σε επιτομο είδα οτι εκδόθηκε, σε μετάφραση της Σοφίας Αυγερινου (καλή ώρα, εχει μεταφρασει τον Κομη της Εστίας, το Μεφίστο απο Ερμα, τα ελιξίρια απο Μαγμα) η τριλογία του Μπροχ, Υπνοβάτες. Και ειναι ωραια εκδοση, καμια σχέση με τα μονοκόμματα κατεβατα της Μεδουσας.
Νομιζω οτι θελω να κανω ριφιφι σε ενα βιβλιοπωλείο.
 
θες να ενωσουμε τις δυνάμεις μας;!;! Αν και δεν ειμαι πολύ δυνατή, ειμαι γρηγορη, προσαρμοζομαι ευκολα και κατεβαζω καλές ιδεες.
 
Όχημα διαφυγής
1230


Έχω εναλλακτική πρόταση παιδιά. Εισβολή και κατάληψη. Κλείδωμα μέσα με προμήθειες, fake ομήρους και fake όπλα (κάποιοι από εμάς θα είναι οι εισβολείς, κάποιοι οι όμηροι - τους ασχέτους τους απελευθερώνεις για να δείξεις και καλή θέληση) και εξοντωτική διαπραγμάτευση πριν παραδώθείς αφού έχεις διαβάσει (δωρεάν) ικανοποιητικό αριθμό. Η ποινή μπορεί να είναι μικρή ως αμελητέα, τη στιγμή που δεν θα έχεις κλέψει ή σκοτώσει.
Το μόνο ρίσκο είναι να μην μπουκάρουν τα κομάντα της αστυνομίας, αλλά με όσα έχουν γίνει τελευταία θα έχουν περισσότερη διάθεση για διαπραγματεύσεις παρά για βίαιες επιλύσεις (έρχονται και εκλογές άλλωστε, δεν ρισκάρουμε μακελειό).
Μόνο αιτήματα πρέπει να σκεφτούμε - μη εύκολα υλοποιήσιμα
 
@ΚρίτωνΓ , που θα την προσγειώσουμε την ντακότα στην Γραβιάς και στην Ακαδημίας?? (λέω 1-2 τυχαίες οδούς τώρα....)
@Έλλη Μ Θα τα καταφέρουμε! Θα βρεθεί και όχημα, θα βρεθεί και τρόπος και θα κατορθώσουμε να πάρουμε ό,τι και όσα θέλουμε και θα μας γυρίσουν και ταινία μάλιστα, Athenian Job!

Το μόνο ρίσκο είναι να μην μπουκάρουν τα κομάντα της αστυνομίας, αλλά με όσα έχουν γίνει τελευταία θα έχουν περισσότερη διάθεση για διαπραγματεύσεις παρά για βίαιες επιλύσεις (έρχονται και εκλογές άλλωστε, δεν ρισκάρουμε μακελειό).
Θα έχουμε φρέσκα πολεμοφόδια:
είναι 1600 σελίδες, όταν το έπιασα στα χέρια μου, δεν μου φάνηκε υπερβολικά βαρύ στο κράτημα
Μόνο αιτήματα πρέπει να σκεφτούμε - μη εύκολα υλοποιήσιμα
Εδώ και χρόνια θέλω να φτιάξω μια φασολαδερία με φασόλια από όοολη την Ελλάδα και τον κόσμο. Άρα μάλλον ένα από τα αιτήματα θα είναι δωρεάν ρεύμα ες αεί, γιατί με τον εξαερισμό στο φουλ......:φρύδια:
 
Παιδιά μια χαρά είναι το ντατσουν. Έλλη μην το βλέπεις έτσι ξεγελάει στο μάτι. Αλλού είναι το πρόβλημα με αυτό το αυτοκίνητο. Σκέψου εκεί που έχετε κάνει ωραία και καλά το πλιάτσικο, το έχετε φορτώσει και έχετε μπει μέσα να φύγετε, εκείνη την στιγμή να πιάσει καμία βροχή! :))))
 
Top