Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δεν μου αρέσει που αδυνάτισε ο Κρις Πρατ, τον προτιμούσα μπουλούκο :μαναι: Τον Γαλιφιανάκη δε, τρόμαξα να τον αναγνωρίσω.
Τρέμω την στιγμή που θα μπει στον χορό της "τελειότητας" και ο Τζακ Μπλακ...
Υ.Γ Ελπίζω να μην αναγκάστηκαν να χάσουν κιλά λόγω προβληματων υγείας.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει να ακουω τζιτζικια τη νυχτα, πανω στα δεντρα εξω απο το παραθυρο μου. Αν και νομιζω αυτο ειναι αποτελεσμα της υπερθερμανσης και της φωτορυπανσης, σωστα; Δηλ νομιζουν οτι ειναι μερα :(
 
Μπορεί να είναι Γρύλοι Αντέρωτα. Μοιάζει ο ήχος τους και ενώ τα τζιτζίκια κάνουν φασαρία τη μέρα, οι γρίλοι φωνάζουν το βράδυ.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οχι δεν κανουν κρικρι αλλα τζιτζι, ο ιδιος ηχος που ακουω και τη μερα
 
μαρεσουν οι συναντησεις και οι εξορμησεις της λεσχης γιαυτο και κανονιστε τωρα που ειναι καλος ο καιρος να παμε καμμια εκδρομη... αντε αρκετα μουχλιασαμε
 
Μου αρέσουν οι εκπομπές με χαλαρή/φιλική συζήτηση, με γεμίζουν ζεστασιά. Παλιά είχα τον Τζερόνιμο Γκρούβι, τώρα έχω τα ποντκαστς του Μαρκ Μάρον.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Τελικα αρχιζει και μου αρεσει οταν οι δημοσιογραφοι δεν ξερουν πως να προφερουν στα ελληνικα τα "μπ" και "ντ" και εκτος απο "βίνννννντεο" λένε και "Ντοναλντ Τραb"
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
δεν μου αρεσουν τα gifs που χρησιμοποιουνται σημερα στα σοσιαλ μυδια, που πανε μπρος-πισω-μπρος-πισω-μπρος-πισω :πονοκεφαλος:

Στην εποχη μου (
) τα γκιφακια ηταν μορφη τεχνης
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρέσει όταν κάνω λάθος κλικ στον υπολογιστή, και ξαφνικά ξεκινάει μια βαριά εφαρμογή δίχως λόγο. :ρ

Μου αρέσει ο Βαρδάρης, ο άνεμος, όταν έρχεται δυνατός, ψυχρός κι εξιλεωτικός, από τον Βορρά.
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει που 10 ξεφτερια πυροσβεστες εγραψαν τρολιες για τον Καμμενο στον τοιχο τους του φεισμπουκ, αγνοώντας οτι ο τοιχος ειναι δημοσιος χωρος και οχι ο κολλητος τους. Παρτους για ΕΔΕ τωρα :))))
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει το Next Top Model σαν αμαρτωλή απόλαυση :))))

Κριτής: Λυπάμαι, αλλα δεν είσαι αυτό που ζητάμε αυτή τη στιγμη
Υποψήφια: Καλά, εσείς ξέρετε
Κριτής: Όντως... ξέρουμε
 
Εγώ άντεξα να το δω 5 λεπτά μόνο, Αντέρωτα. Εκεί που άκουσα τη Φρίντα Κάλο να λέει ότι ήρθε από τη Νέα Υόρκη για να βρει το επόμενο νεξτ τοπ σουργελ κόντεψα να πνιγώ. :))))
 
Μου αρέσει το Next Top Model σαν αμαρτωλή απόλαυση :))))
Αντέρωτα, μαζί αμαρτάνουμε :)))) Βέβαια εγώ βλεπω μονο βιντεάκια στο γιουτιουμπ με την καθε διαγωνιζομενη, οχι ολοκληρο επεισοδιο. Τώρα θα μου πεις, κοπελιά εσύ έκραζες το My style rocks και βλεπεις αυτο?

Πάντως, παρολο που συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχουν μοντέλα plus size για να απευθύνονται σε γυναίκες plus size, βλέπω ότι στο όνομα της πολιτικής ορθότητας που είναι έτσι κι αλλιώς φαινόμενο των καιρών έχουμε φτάσει στο σημείο του να θεωρεί η κάθε μια που δεν έχει καθόλου προδιαγραφές για μοντέλο ότι μπορεί να γίνει μοντέλο γιατί εκπροσωπεί το διαφορετικό. Αναρωτιέμαι αν θα έλεγαν το ίδιο αν πχ. δεν γίνονταν δεκτές σε στρατιωτική σχολή επειδή δεν είναι 1,80.

Επίσης, δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ κρίντζαρα μέχρι θανάτου με την 18χρονη με τις πλαστικές. Και με την μάνα της :πανικός: Εχουμε ξεφύγει...
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσει σε webinars κτλ που μπορείς να συμμετέχεις από το γραφείο σου πίνοντας τον καφεδάκο σου, ακούγοντας παράλληλα τζαζ και π.χ. γράφοντας στην Λέσχη :)))
 

Ίζι

Κυρά των Σκιών
Θα πω κακία τώρα. Μου τη δίνει πολύ όλη αυτή η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι κοπέλες, οι σχεδιαστές κ.λ.π. το επάγγελμα του μοντέλου. Δηλαδή, πραγματικά, όλα τα άλλα επαγγέλματα (όλα όσα μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή) μου φαίνονται πολύ πιο παραγωγικά και χρήσιμα. Κι εντάξει, είσαι ωραία, έκανες καριέρα απ' την όμορφη εμφάνισή σου, αλλά δεν μπορώ να ακούω για στερήσεις, θυσίες και σκληρή δουλειά (γιατί, άραγε, είναι σκληρή δουλειά να περιφέρεσαι πάνω-κάτω στις πασαρέλες και να φωτογραφίζεσαι; ) αφού είναι προφανές ότι οι κοπέλες αυτές ψοφάνε να μπουν σ' αυτόν τον κόσμο της "σκληρής δουλειάς" και πολλές θα πλήρωναν πολλά λεφτά για να είναι μέρος του. Καταλαβαίνω ότι περνάνε καλά, και καλά κάνουν, αλλά δεν χρειάζεται να συμπεριφέρονται σαν να κάνουν τέχνη ή κάποιο σημαντικό έργο. Τέχνη, βέβαια, κάνουν οι σχεδιαστές μόδας, και θα μπορούσαν να την παρουσιάσουν κι αλλιώς. Τέχνη με το σώμα τους κάνουν οι μπαλαρίνες - που αυτές κι αν υποφέρουν απ' τις στερήσεις.

Άσε που στο next top model μας έχουν ζαλίσει με όλα αυτά που "πρέπει να μάθουν" οι κοπέλες. Τι να μάθουν; Σιγά μην πάρουν και διδακτορικό.

(Παρεμπιπτόντως, παλιά είχα φίλη που έγινε γνωστό μοντέλο, αφού πέρασε από τα καλλιστεία, και στη συνέχεια πέρασε πολύ, μα πάρα πολύ άσχημα όταν ο "χώρος" την πέταξε έξω...)
 
Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εγω νομιζω οτι καθε επαγγελμα βλεπει τον εαυτο του σοβαρα, ασχετως του ποσο σημαντικο ειναι. Μεσα στο ιδιο το επαγγελμα μπορει να υπαρχει προχειροτητα και επιφανειακοτητα, αλλα καθως εξελισσεται, και χαρη σε πιο χαρισματικα ατομα, μπορει να εξελισσεται σε πραγματικη τέχνη ή επιστήμη, ακομα κι αν δεν ειναι χρησιμο για την κονωνια :Ρ

Νομιζω οτι το μοντελινγκ περιεχει λιγο απο πολλα στοιχεια: ζεις σαν αθλητης, κανεις χορο στην πασαρελα, υποκριτικη στις φωτογραφησεις κλπ. Φανταζομαι σε τετοιες λεπτομερειες ξεχωριζει αυτος που εχει καποιο ταλεντο, ή εμπειρία, η που εχει "μαθει" καποια πραγματα. Δεν μπορουν ολοι να μπουν στο τριπακι διατροφης, γυμναστικης, τροπου ζωης, ταξιδιων κλπ

Η τουλαχιστον ετσι με κανανε να πιστευω :Ρ

ΥΓ. Τωρα ομολογω οτι ειμαι ενας απο τους 374586 που διαβασαν αυτο το μηνυμα και τους τρωει η περιεργεια για τη φιλη σου :Ρ
 
Top